Nazan sonucu yetersiz buldu

Tatil Sepeti Kalkış Noktası Ve Saatinde Kimsenin Olmaması

24 Haziran 2024 19:39

Tatil Sepeti'nden aldığımız 30374755 takip numaralı 26-29.06.2024 tarihli tur için tarih değişikliğine gidilmiş ve 24-28 Haziran olarak güncellenmiştir ve bunu kabul ettik. Ankara kalkışlı Karadeniz Batum turu için kalkış noktası olan Söğütözü Ulusoy tesisleri önünde kalkış saati 04:30 olan tur için sabah 04:00 civarı Söğütözü Ulusoy tesisleri önünde bulunduk ve yaklaşık 50 dakika bekledik fakat ne kimse vardı ne de bizimle öncesinde ve sonrasında iletişime geçen kimse. Tatil Sepeti numarası 4444420 numarasını aradığımızda da bu saatlerde hizmet vermediği için iletişim kurabileceğimiz kimse yoktu. Planlarımızı buna göre yapmıştık. İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya geldim ve dönüş uçağımı bu tura göre almıştım. Turu alırken sisteme girdiğimiz numara ile değil, yıllar önce kapatılmış bir numara üzerinden arayıp ulaşamadıklarını belirtmişler. Böyle bir sorumsuzluk kesinlikle kabul edilemez. Tatil Sepeti'ne yakışmayan bir durum. Konu ile ilgili mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini ve ücret iadesinin gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

24 Haziran 2024 19:54 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Batum Konaklaması Ve Eğlencesi Gerçekleşmedi, Ücret İadesi İstiyorum

09 Eylül 2025 16:35
Songul sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Rapor Sunulmasına Rağmen, Ne İptal Ne De Tarih Değişikliği Taleplerim Kabul Edildi!

05 Ağustos 2025 21:45
Demet sonuçtan memnun

19 Nisan 2024 06:31
"Bugün beni Tatil Sepeti müşteri hizmetlerinden arayan Furkan Beye teşekkür ederim. Çok hızlı çözüm sağladı. Dün iptal ettiğim tur bedeli bugün kredi kartıma iade edildi. Saygılarımla,"

02 Mayıs 2025 23:39