1 yıl önce aldığım kanepelerim kırık iki kere gidip söyledim tamam deyip başlarından savdılar satmaya geldiler mi hepsi sıra sıra olur ama şimdi kimse ilgilenmiyor ürünüm 2 yıl garantili gerekirse Tüketici Hakları'na gideceğim ben paramı yolda bulmadım 1 ay geç kalsak ödemesi hemen aranıyorduk sattığı malın arkasında durmayan bir mağaza.
01 Aralık 2020 12:13
2hafta önce şikayetimi burda belirttim sabah hemen dönüş yapıldı Taşpınar müşteri hizmetlerinden ve hemen evime bir usta geldi kanepelerin ölçüsünü alıp hafta gelip yapacağını belirtti ne hikmetse usda arıyoruz açmıyor ve en son esim arıyor başka usta açıyor daha belli değil yarin geliriz diyor bugün gene arıyoruz haftaya diyor nasıl ben diyorum tahtanın usdende oturuyorum adam yapacak bir şey yok diyor lanet olsun ki oradan alışveriş yapdima simdi Tüketici Hakları'na gidiyiroz eşimle 6 aydır bir kanepeyi yapamayan bir mağaza