Taşpınar 'dan mutfak masası aldım. 1 hafta içinde geleceği konusunda teyit verdiler. Acil lazımdı ve 1 hafta sonra gelecek dedikleri için almıştım. 1 hafta sonunda mağazaya gittim ve siparişi yeni açtıklarını 3 4 gün sonra geleceğini söylediler. Ben de bunun üzerine iade edilmesini istedim 3 gün oldu iadem hala gerçekleşmedi. Parayı alıp söz verdiğiniz tarihte masamı getirmiyorsunuz. İadeye gelince paramı vermiyorsunuz! Daha ne zaman gerçekleşecek iade? Bir daha asla mağazanıza uğramam. Ürünü getiremeyecekseniz söz vermeyin kimseyi mağdur etmeye hakkınız yok.