Tarım Kredi Kooperatif Market Zam Sorunu

Mardin/ Nusaybin'den yazıyorum. Kredi kooperatif şubelerinde erdoğan'ın söylediği %35'lik indirimin aksine zam var zam. Bunlar milleti saf yerine mi koyuyorlar. 1 litrelik yağın fiyatı 36₺ olur mu ya. Ne bir denetim var ne bir şey. Nerede bu yetkililer.
Ankara Eryaman neopolitan tarım kredi kooperatifinde et almak için gittim. Ancak etin salı ve perşembe günleri geldiği söylendi. Aralıklı olarak salı günü gidip bekledim. Öğlen 13 gibi geleceği söylendi. Birçok insan benim gibi sürekli gelip gitti. Ancak o saatte dakikalarca bekledik. Gelen olmayın...
Tarım kredi kooperatifi ramazan boyunca et fiyatları düşecek. Dendi bugün 5. Gün İstanbul Ümraniye top ağacı mahallesinde bir türlü et olmamakta gelmediği söylenmekte. Acaba bu işin doğrusu. Nedir yoksa stok mu yapıyorlar bilemiyoruz halka vermeyip sonradan basacaklar zammı.
Şikayetim zam ile ilgili 10 gün içinde bir peynire bu kadar zam olur mu tarım kooperatifin kendi peynirinden almıştım 57.25 TL'ye... Şu an olmuş 68.25 bu kadar zam ne demek 11 TL zam yapılır mı... 2.3 TL yapılır bu nedir sözde kooparatif market ucuz olması gerekirken maalesef insanları mağdur ediyorlar.