Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tarım Kredi Kooperatif Market Ürünleriniz Kalitesiz Özellikle Nohut Ve Kuru Fasulye

Sezgin
Sezgin 11 Ocak 11:10

Kuru fasulye ve nohutunuzu bir gün önceden ıslatıp ertesi gün 4 saat normal kaynatıp sonra düdüklü tencerede 2 saat kaynattıktan sonra bile neredeyse pişmiyor.

3 gün önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Paketten Çıkan Sigara İzmariti

Tarım kredi kooperatifi marketten sürekli alışveriş yapıyorum tüm ürünlerinde severek kullanıyordum fakat geçen gün Aldığım çekirdek paketinden sigara izmariti çıktı sürekli alışveriş yaptığım bir markete bunu gerçekten yakıştıramadım. Bu durumun değerlendirilmesini istiyorum

5 gün önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Personel Şikayeti Ve İlgisizlik

Burdur Bucak Yetmiş Evler Mağazası'nda çalışan Arzu Hanım'ın tavırları hiç hoş değil. Mağazada insanları bir dövmediği kalıyor. Bir şey sorsak "Reyonda görmediniz mi, iyice bakın gezerek bulursunuz. Memnun değilseniz gelmeyebilirsiniz" diyor, bir de gülüyor. Ne kadar kötü ve itici bir tavır, ben çok...

6 gün önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Market De Market Arabası Yok!

Antalya Konyaaltı Sarısu şubesinde market arabası yok. 2-3 adet market arabası var bunlarında ya içi raf yerleştirmek için malzemelerle dolu ya da kasa önünde bekliyor. Bu şikayetimi 1 ay önce telefonla müşteri hizmetlerine de bildirdim ama hiçbir değişiklik olmadı. Siz yatırım yapıp market açmışsın...

1 hafta önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Koop. Poşet Öneri

Öneri olarak iletiyorum, poşetleriniz çok şeffaf bütün aldıklarım görünüyor. Etrafta da güzel olmuyor benim için de. Daha renkli ve içini göstermeyen poşet tercih ederseniz sevinirim. Bu yüzden poşetimi ya da bez torbası kendim getiriyorum. Yeşil turuncu renklerinde olabilir

2 hafta önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Kuru Hurma Üzerine Kıl

Türkiye Tarım kooperatiflerinden Kurutulmuş hurma aldım paketi açıp yerken hurmanın üzerine yapışmış kıl fark ettim 2023 yılında hala nasıl böyle şeylerle karşılaşıyoruz anlaşılabilir değil Denetleme yapılmıyor mu eldiven takılmıyor mu korkunç. Güvenip ürün alamayacağız demek ki