Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tereyağında Margarin Tadı

Ahmet
Ahmet 06 Aralık 2022 14:41

04/12/2022 tarihinde tarım kredi kooperatifinden Aynes ® tereyağı 700gr aldım ürün resmen margarin tadı var böyle bir ürün tarım kredi marketlerinde satılması gayet üzücü. Firma böyle ayıplı ürünü nasıl satar bence bu ürün acele toplatılıp iade edilmesi gerek bugün iade edecek tarım kredi marketinde ama bu çare değil böyle ürünlerin asla satılmaması lazım neticede tarım kredi ye zarar veriyor.

4 gün önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Bayat Ürün Satışı

Ürün tarihi yeni olmasına rağmen bayat. Güvenerek aldığım tarım kredi kooperatifleri pahalı olmasına rağmen bir tane bile yiyemeden çöpe gitti. 100 lira para verdik. Bir avuç yiyemedim. Bir de ürünün 28.09.2023 nasıl oluyor bu 6 ay daha raf ömrü var demek.

Tarım Kredi Kooperatif Market Peynirde Hayvan Kılı

Tarım kredi Kooperatifleri'nden aldığımız tam yağlı olgunlaştırılmış Tulum peynirinin içinden hayvan kılı (inek veya keçi kılı) çıktı. Sürekli alışveriş için tercih ettiğimiz bir yerdi. Hamileyim midem hassas bu durumdan dolayı iyice rahatsız oldum.

Tarım Kredi Kooperatif Market Peynirde Hayvan Kılı

Tarım Kredi Kooperatif Markette Alınan Kurabiye Saç Kılı Çıktı

Tarım kredi kooperatifi marketten aldığım güllü tereyağlı kurabiye içinde sac kili mevcut marmelat kurabiye arasına yapışmış şekilde çıktı bu nasıl dikkatsizlik... Kurabiye ve palet elimde saklıyorum incelensin lütfen gerekli yerlere göndereyim bilgi bekliyorum

Ali

Tarım Kredi Kooperatif Market'in Saygısız Kasiyerleri

Tarım Kredi Kooperatif Market Nevşehir'de saygısızca üstüne vazife olmayan kendi özel olan kiloma boyuma karışıyor her gittiğimde kilomu söyleyip yok zayıfsın ben daha kiloluyum ayrıca bunu şikayette bulunacağım her yere yazacağım kendi kişisel bilgilerim kilom boyum kimseyi karıştırmaz.

3 hafta önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Tedarik Sorunu

Et balık kurumu tedarik sorunu! İstanbul/Sancaktepe ilçesi Samandıra mevkisinde bulunan tarım kredi kooparatifi market şubesi aynı zamanda et balık kurumununda satış şubesi ve tam 90 gündür et balık kurumunun Eti bu şubeye gelmiyor. Ramazan ayına yaklaştığımız bu günlerde vatandaş et balık kurumu et...