Tarım Kredi Kooperatif Market - Satılan Tereyağı Tereyağ Değildir

Tarım kredi kooperatifi marketten aldığım güllü tereyağlı kurabiye içinde sac kili mevcut marmelat kurabiye arasına yapışmış şekilde çıktı bu nasıl dikkatsizlik... Kurabiye ve palet elimde saklıyorum incelensin lütfen gerekli yerlere göndereyim bilgi bekliyorum
Yanıltıcı ürün tereyağı diye aldık bildiğiniz margarin hayır 3 harfli marketler bile yapmıyor bunu tereyağ kokusu bile yok biz kime güveneceğiz satmayın ya da asam gibi tereyağı satın fiyatını ayarlayın ne bileyim bu kadar mi zor kandırıldığımı düşünüyorum pes
Tarım kredi kooperatifi marketi Gemlik eşref dinçer mahallesindeki şubesinden aldığım 1 kg kendi markası olan tereyağının paketini açtım. Tarihi geçmemiş olmasına rağmen, yağda acılık vardı ve bunun üzerine markete yağı götürdüm. Durumu anlattım. Kasada görevli arkadaş tadına bakıp, ben acı tat alam...
Tarım Kredi Kooperatif Market - Tereyağı
Yıllardır tereyağı tüketiyoruz. Kalp ve damar sağlığımız için margarin tarzı yağlar tüketmiyoruz. T. K. K. M'ten ilk kez 1 kg tereyağ aldım. Şunu söyleyebilirim ki bu yağ kesinlikle tereyağı değil. 154 TL ödeme yaptım. Paramı çöpe attığımı hissettim. Satın almış olduğumuz yağı tüketmiyoruz. Yeniden tereyağı almak zorunda kaldım. Bu sözde tereyağ ağızda kötü bir tat bırakıyor. Zaten yağ tavada erirken bile tereyağ olmadığını gösteriyor. Annem bazen tereyağı yapan biri aynı zamanda. İlk tattığında bunun tadı vita yağına benziyor dedi. Piyasadaki birçok tereyağını denemiş biri olarak söyleyebilirim ki en kötü tereyağı (sözde) buydu. Tereyağ adı altında satılan bu ürünün raflardan kaldırılması gerekmektedir. İnsan sağlığı kurumların oyuncağı değildir!