Tarım Kredi Kooperatif Market Personel Hakareti, İşini Yapmaması!

Yanıltıcı ürün tereyağı diye aldık. Bildiğiniz margarin hayır 3 harfli marketler bile yapmıyor bunu tereyağ kokusu bile yok kandırıldığımı düşünüyorum. Yağda kötü bir koku margarin kokusundanda beter açmasam kullanmasam hemen iade ederdim yazık bu nedir
Tarım kredi kooperatif marketinden uygun diye denemek için kadife balığı aldım. Dip balığı olduğu için çok kötü koktuğunu gördüm. Evde çözünür çözünmez çöpe attım. Tüm evi leş kokusu sardı bildiğiniz kokmuş balık. Kötü ve berbat kokuyordu. İade etmeye uğraşmadım ama insan sağlığı acısından zararlı o...
Merhabalar tarım kooperatif marketten pirinç aldım üç paket ve çok aşırı derecede kokuyor yardımcı olumusunuz. Rica etsem fiş olmadığı için iade edemiyorum. Gittim görüştüm ve market sorumlusu ile görüşmem gerekiyor falan dendi iki kiloluk pirinçten toplamda 3 paket aldım
İstanbul Sancaktepe Eyüp Sultan mah. Kooperatif marketi 2 bayan personel gelen müşterileri bekletiyor kasa işlerini yapamıyor tepki gösterdiğimiz zaman da hakaretle karşılaştım ve 13 yaşlarında bir çocuk limonlu soda almış abla bunu sade soda ile değiştirmek istiyorum dediğinde çocuğa kızıp iade almam değiştir ama para üstü de vermem diyerek para üstü vermeden değişim yaptı ve çocuğa işlem bitene kadar kötü muamele ettiği için tepki gösterdiğim için sana ne avukatı mısın şeklinde bir üslupla karşılaştım. Lütfen personel alımı yaparken insanlara karşı daha kibar personel alımı yapılsın, kimse hakaret duymaya gitmiyor markete.