Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Tarım Kredi Kooperatif Market Kasiyerin Hak İhlali Ve Umursamaz Tavrı!

Diclehan
Diclehan 03 Ocak 13:39

İzmir Çiğli belediye durağı mevkisinde bulunan tarım kredi de bugün (03.01.2023) saat (öğle 12:25'te gerçekten tüm psikolojimi altüst edecek olay yaşadım ürünleri kasadan geçirmek için sıraya girdim benim önümde ki kadın aldığı ürünlerin fiyatının raflarda ki fiyat ile uyuşmadığını dile getirdi kasada ki hanımefendi o kadar hareketsiz ve istemsiz kaplumbağa edasıyla yarım saat oluşan kuyruğa rağmen müşterileri bekletti. Asıl mevzuya gelecek olur isek yarım saat sonra oluşan mağduriyeti hisseden değerli kasiyer arkadaşlar nihayet diğer kasayı açma girişimin de bulundu Sıranın ben de olmasına rağmen kasacı beyefendi (genç ) benim sıramı başka bir kadına vermiş olup durumumu görmezden gelip konuşmama imkan tanımadan fütursuzca işlemine devam etti ve ben bu nedenle iş yerime geciktim Kaybettiğim zamanımın ve zarara uğramış bir psikolojimin faturasını kime kesmeliyim Yaşanan mağduriyet i sizler görmezden gelirseniz emin olun ki bu mağdur olan müşteri sayısı devam edecek... ( çalışan sayısı 2 kadın 1 erkek )

19 Mayıs 2022

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Kooperatifleri Pirinç

İzmir Çiğli Anadolu caddesinde bulunan tarım kredi kooperatifleri adlı marketten 2,500 kg şık pirinç aldım içinden kocaman kocaman cam parçaları çıkıyor dişimizi kıracaktı neredeyse. Çoluk çocuk tüketiyor bunu nasıl bir dikkatsizlik ayıp... Bir daha asla alışveriş yapmam yaptırmam

3 gün önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Market De Market Arabası Yok!

Antalya Konyaaltı Sarısu şubesinde market arabası yok. 2-3 adet market arabası var bunlarında ya içi raf yerleştirmek için malzemelerle dolu ya da kasa önünde bekliyor. Bu şikayetimi 1 ay önce telefonla müşteri hizmetlerine de bildirdim ama hiçbir değişiklik olmadı. Siz yatırım yapıp market açmışsın...

1 hafta önce

Tarım Kredi Kooperatifi Birinci Süt Marka Muhlama Aşırı Kötüydü

Tarım kredi kooperatifi marketinden aldığım birinci süt marka hazır muhlama aşırı kötüydü tarifine uygun yapmış olmama rağmen asla beğenmedim muhlama dediğin ürünün peyniri uzar bunun ki hep kesildi asla beğenmedim köpeğin önüne attım o bile yemedi tadı aşırı kötüydü çünkü

Tarım Kredi Kooperatifi Birinci Süt Marka Muhlama Aşırı Kötüydü
1 hafta önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Peynirde Hayvan Kılı

Tarım kredi Kooperatifleri'nden aldığımız tam yağlı olgunlaştırılmış Tulum peynirinin içinden hayvan kılı (inek veya keçi kılı) çıktı. Sürekli alışveriş için tercih ettiğimiz bir yerdi. Hamileyim midem hassas bu durumdan dolayı iyice rahatsız oldum.

Tarım Kredi Kooperatif Market Peynirde Hayvan Kılı