Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili

Tarım Kredi Kooperatif Market Kadife Balığı Kokuyor

Emrah
Emrah 03 Şubat 17:23
Tarım Kredi Kooperatif Market Kadife Balığı Kokuyor

Tarım kredi kooperatif marketinden uygun diye denemek in kadife balığı aldım. Dip balığı olduğu için çok kötü koktuğunu gördüm. Evde çözünür çözünmez çöpe attım. Tüm evi leş kokusu sardı bildiğiniz kokmuş balık. Kötü ve berbat kokuyordu. İade etmeye uğraşmadım ama insan sağlığı acısından zararlı olduğunu düşünüyorum.

6 gün önce

Tarım Kredi Kooperatif Market Kötü Koku Ve Tat

Tarım kredi peynirinde çok kötü koku ve tat var çizimi kaybettim ama vakumlu olduğunu için kokuyu alamadım son kullanım tarihi Ekim 2023 bu peynir başka yerde satılamaz fakat hem mağaza hem de şikayet hattı fiş olmazsa almayız dedi. Süt ürünlerinin fiyatı yüksek zararımın karşılanmasını istiyorum.

21 Kasım 2022

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Terayağı.

Tarım kredi kooperatif marketinden tuzsuz tereyağı aldım. Hayatımda böyle kötü kokan ve tadının da bu kadar kötü olan bir tereyağ görmedim. Hele bir de o tereyağı erittiğimizde evin içine dolan o kokusundan evde durulmuyor. Kötü bir kokusu var aldığıma o kadar pişmanım ki. Bu kadar şikayet almaların...

3 Destekçi
21 Kasım 2022

Tarım Kredi Kooperatif Market Paketten Kurt Çıktı

Paketin içinden kurt çıktı. Gördüğümüz an ile çıkardığımız an bir oldu zaten. İndirim olduğundan iki paket almıştık diğerinde de üzüm drajeli almama rağmen içinden fındıklı draje de çıktı bir tane. Bu nasıl özensizlik anlayamadım. İki pakette de ayrı bir sorun. Ama özellikle kurt kötüydü.

Tarım Kredi Kooperatif Market Paketten Kurt Çıktı