Tarım Kredi Kooperatif Market İnsanları Yanıltması

Ürün tarihi yeni olmasına rağmen bayat. Güvenerek aldığım tarım kredi kooperatifleri pahalı olmasına rağmen bir tane bile yiyemeden çöpe gitti. 100 lira para verdik. Bir avuç yiyemedim. Bir de ürünün 28.09.2023 nasıl oluyor bu 6 ay daha raf ömrü var demek.
Öneri olarak iletiyorum, poşetleriniz çok şeffaf bütün aldıklarım görünüyor. Etrafta da güzel olmuyor benim için de. Daha renkli ve içini göstermeyen poşet tercih ederseniz sevinirim. Bu yüzden poşetimi ya da bez torbası kendim getiriyorum. Yeşil turuncu renklerinde olabilir
Marketten aldığım yağlar replika yarısı şu ve şikayetçi olduğuma rağmen cevap verilmedi cevap bekliyorum Türk kooperatif market leri böyle kurumsal marketlerede güvenemeyeceksek yağların yarısı şu böyle rezalet görülmemiş markete gitmeme rağmen kale almadılar.
Tarım Kredi Kooperatifi Market'ten aldığım yer fıstığı küflü ve kurtlu çıktı. Son kullanma tarihine daha 6 ay var. Tadının küflü gelmesinden şüphelenip tek tek içini açıp baktığımda küflü hatta bir tanesinde küçük yumurtalar gördüm. Nereye güvenip de bir şeyler alıp yiyeceğiz?
Tarım Kredi Kooperatif Market Nevşehir'de saygısızca üstüne vazife olmayan kendi özel olan kiloma boyuma karışıyor her gittiğimde kilomu söyleyip yok zayıfsın ben daha kiloluyum ayrıca bunu şikayette bulunacağım her yere yazacağım kendi kişisel bilgilerim kilom boyum kimseyi karıştırmaz.
Yok efendim zincir markete süt 27 liraymış bizde 14.75 yani pes yok efendim beyaz peynir 190 bizde 80 lira ya gerçekten sizin kendinizden haberiniz var mı gerçekten yazık.