Tarım Kredi Kooperatif Market 'in Klima Ve Dolap Sesinden Şikayetçiyiz Bıktık!

Ürün tarihi yeni olmasına rağmen bayat. Güvenerek aldığım tarım kredi kooperatifleri pahalı olmasına rağmen bir tane bile yiyemeden çöpe gitti. 100 lira para verdik. Bir avuç yiyemedim. Bir de ürünün 28.09.2023 nasıl oluyor bu 6 ay daha raf ömrü var demek.
Tarım Kredi Kooperatifleri tarihi geçmiş ürünleri müşterilere satıyor! Dün akşam yine tkk marketine gittim ve birkaç şey aldım. Kasiyer bu çikolatalar indirimde 1 alana 1 bedava ister misiniz çok güzel vs dedi. Biz de ailecek çikolata kaplamalı portakallı drajeleri çok severiz. Peki dedim aldım. Eve...
Tarım kredi Kooperatifleri'nden aldığımız tam yağlı olgunlaştırılmış Tulum peynirinin içinden hayvan kılı (inek veya keçi kılı) çıktı. Sürekli alışveriş için tercih ettiğimiz bir yerdi. Hamileyim midem hassas bu durumdan dolayı iyice rahatsız oldum.
Tarım Kredi Kooperatif Market 'in klima sesi ve buzdolabı sesinden şikayetçiyim ben Pendik nevtepe konutlarında oturuyorum 1. Katta ve 24 saat bu sesi çekiyoruz artık katlanılmaz bir hal aldı kaç kere uyarı verdik zabıtayı çağırdık hala aynı ben buraya bu kadar para verip onları çekmek zorunda değilim bir an önce daha da büyük tatsızlık çıkmadan bu işin halledilmesini istiyorum!
Benim sesimi duyana kadar şikayetlerimi yazmaya devam edeceğim siz para kazanırken ben burada bir dünya para verip huzurumu aklımı kaybedemem gelip bu klimanın buzdolabının sesini çözmek zorundasınız ben hayatımda bu kadar rahat market görmedim hem çalışanları hem İstanbul kademedekileri sadece bekleyin diyorlar daha ne kadar bekleyeceğiz huzurumuz kalmadı en son CİMER'e kadar yazdım ben bu işe muhakkak bir çare bulacağım asla bu işin peşini bırakmayacağım bu benim hakkım!
Gelişme olmadı o kadar duyarsız bir market ki sanki millet onların sesini çekmek zorunda bıktık artık ben buraya bir dünya para veriyorum güya sitedeyim burada akşam saatlerinde ses bile yasak biz sabaha kadar klima buzdolabı sesi dinliyoruz Allah aşkına biri bir şey yapsın!