Tarım Kredi Kooperatif Market Çerkezköy Personelinin Saygısızlığı

Tarım kredi kooperatifinin yeni ürettiğini düşündüğüm gofretlerinden almıştık. Beyaz çikolatalı gofretini yerken içinden karton parçası çıktı. Bu tip gıda ürünlerini üretirken daha dikkatli olunmalı. İnsanlar bu ürünleri alırken üretildiği alan hakkında şüphede kalmamalılar.
Tarım kredi kooperatifi marketinden tavuk aldım. Tavsiye edilen kilo fiyatından 11 TL pahalıya aldığımı söylediğimde o tavsiye edilen fiyat satış fiyatı değil dedi ve ürünün üstündeki fiyata vermedi. Karttan aldığım için yarın gelin denildi böyle bir uygulama söz konusu mu.
Tarım kooperatif market'inden almış olduğum sızma zeytinyağı içine pamuk yağı katmışlar. İki üç ay önce aldığım bu ürün gerçekten hilesizdi ancak artık karışım yapmışlar. Bundan daha önce de genel merkezi arayıp İzmir tulum peynirinin değişik olduğunu bildirmek istediğimde o kadar zorluk çıkartıyorl...
Tarım kredi kooperatif market çalışan personelin müşteri kovması Tekirdağ/ Çerkezköy makasçı sokak'ta bulunan tarım kredi marketten24/02/2023 tarihinde saat 14.30 ile 15.30 arasında bir saatte alışveriş yaptım. Kredi kartımı evde unutmuşum. Daha önce de defalarca yaptığım gibi karekodla ödeme yapmak istedim. Ancak personel bir türlü kare kodu ekrana getiremedi. -olmuyor. Siz karekod çıkaracaksınız bu makine okuyacak dedi -hayır ben tarayıcıyı açarım siz kare kodu oluşturursunuz, dedim. -bana iş mi öğretiyorsunuz? _gerekirse öğretirim. Ben öğretmenim. Ama size öğretenlerden öğrenememişsiniz dedim. -tabii, her şeyi siz bilirsiniz zaten. -evet bilirim, dediğim gibi öğretirim de dedim. Sonrasında kendileri karekodla alamayınca ödemeyi, "evden kartımı alayım geleyim" dedim. -ürünlerim ne olacak? Diye sorunca h**var diğer personel kenara koyup bekleyeceğini söyledi. Teşekkür ederek kredi kartımı almak üzere mağazadan ayrıldım. 10 dakika sonra geri geldiğimde ürünlerimin hemen yerlerine koyulduğunu söylediler. Ama ben geleceğimi söyledim, siz de bana bu şekilde söylediniz dedim - ben sizi mi bekleyeceğim dedi. -ama bekleyeceğinizi söyledin ben ona güvenerek gittim. Desem de çi** hanım, omuz silkerek" tekrar seçersiniz" dedi. -ne münasebet ben o ürünleri zaten seçmiştim. Geriye koyan sizsiniz siz seçeceksiniz o zaman. Dedim. -ben nereden bileceğim sizin ne aldığınızı, kendiniz seçeceksiniz. Dedi. Sonrasında sağ olsun çok tatlı bir hanım kızımız ben getiririm sizin ürünleri biliyorum dedi ve hepsini getirdi sağ olsun. Ona teşekkür ediyorum.
Bu arada ç** hanım devamlı olarak konuşup bana laf atıyor ve ben de mütemadiyen cevap veriyorum. Artık verecek cevabı kalmadı ve en sonunda; "susun lütfen! " diye bağırdı. "susmuyorum ne yapacaksınız? Çok merak ettim gerçekten ne yapacaksınız? İnsanları susturmaya alışmışsınız, maşallah laf bol." deyince " evet çenem iyi çalışır. Ben konuşurum" dedi. Bunun gibi pek çok atışma sonucunda "istediğin yere şikayet et! " tavırları da geldi elbette. Genel müdürlüğe şikayet ettim. Şimdi buraya ve diğer şikayet sitelerine de yazacağım. Umarım bu şikayet ile gerçekten ilgilenilir.
Sorumlu olduğunu sonradan öğrendiğim personel kadının tavırları ve işbilmezliği yüzünden yaşadığım mağduriyet ve hakaretvari tavırlar yüzünden tansiyonum 110/200 oldu.