Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Alperen
Alperen 21 Ocak 2022 07:36
Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Ürün Satma

Türkiye Tarım kredi kooperatiflerinden satın aldığım fındık ezmesi bozuk çıktı. Bozuk ürününün iadesi ya da değişimini istiyorum Türkiye Tarım kredi kooperatiflerinden satın aldığım fındık ezmesi bozuk çıktı. Bozuk ürününün iadesi ya da değişimini istiyorum

22 Aralık 2022

Tarım Kredi Kooperatif Market Mikrop Ve Hastalık Saçan Ürün

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri mağazasından aldığım asr Markalı ürün dondurulmuş işkembe çorbası kesinlikle bozuktur. İnsan sağlığını etkileyecek düzeyde mikrobik düzeydedir. Satılması kesinlikle yasaklanmalı laboratuvarda incelemeye alınması gerekmektedir.

Tarım Kredi Kooperatif Market Mikrop Ve Hastalık Saçan Ürün
  • profile
1 Destekçi
10 Kasım 2022

Tarım Kredi Kooperatif Market Ürün Kavanoz Kapağının Tam Kapanmaması

08.11.2022 tarihinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri marketinden İncir Özü adlı ürünü aldım. Eve geldiğimde ürün kavanozu koruyucu bandında ürünün sızmış olduğunu gördüm. Aynı gün markete gidip ürünü yenisiyle değiştirdim. Yeni ürünü alırken raftaki kavanozların bazılarında aynı sorun olduğunu gö...

1 Yorum

Ahmet
Ahmet

O bozuk değil öyle kapağında emniyet kilidi var kapakla beraber ürünün ambalajı da açılıyor haftada 1 tane alıyorum gayet lezzetli ve tadı yerinde tadına bile baktığını zannetmiyorum ürünü hemen kötülüyorsun marketi kötüleyebilirsin ama o ürünü kötüleyemezsin devamlı aldığım ürün saçmalayıp durmayan.