11 Şubat 2014

Taksitleal.com.tr 'ye Ulaşmak Mümkün Değil.

İnternet sitesi üzerinden sipariş verdim ve üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen kargolama yapılmadı. Ben de durumu sormak için arıyorum ama telefonlar çalmıyor bile. İki tane 0850 li numara var ama açmıyorlar demiyorum çalmıyor telefon numaraları. Sanki dükkanı kapatıp gitmişler, telefonları da iptal etmişler gibi. Böyle iş mi olur? Bu nasıl müşteri memnuniyeti anlayışıdır?
Bana en yakın zamanda ulaşsınlar yoksa savcılığa gidip yanıltııcılık suçlamasıyla dava açacağım.

İlyas 454 Okunma

Cevaplar

  • İlyas 12 Şubat 2014

    Kurumsal bir firma değil. müşteriyle nasıl konuşacağını bilmiyorlar. Siparişi teslim ederler, ondan şüphem yok ama müşteri ilişkilerinde daha hassas davranmaları gerekiyor.

  • İlyas 12 Şubat 2014

    Şimdi farkettim adamlar yazdıkları cevapta benim kişisel adres ve telefon bilgilerimi de yazmışlar ve sikayetvar.com sitesi de bunu farketmemiş veya bakmamış. Telefon edip rica ettim cevabınızdan bu kısmı çıkartın diye. Yok hala bana tavır yapıyorlar ve siz halledin diyorlar. tekrar şikayet mi yazayım diyorum, ne yaparsanız yapın diyorlar. seviye bu. bu arada sikayetvar.com dan da şikayetçiyim. özel bilgilerimi filtrelemeden yayınladıkları için.

  • İlyas 12 Şubat 2014

    firmadan bana maille cevap yazdılar ve bir süredir telefonlarının çalışmadığını, kısa zamanda halledeceklerini söylediler. Ben bu şikayetimi firmadan mail cevabı gelmeden önce telefonlarına ulaşılamadığı için yazmıştım. bugün siparişim eve geldi, şimdi montaj bekliyor. bu arada firmadan Ergun Bey beni aradı. telefonda kibarca konuşup şikayetimi silmemi isteseydi problem çıkarmadan silerdim. Ama ben firma telefonları çalışmadığı için şikayet yazma hakkına sahip değilmişim, bayağı azar işittim kendisinden. bu arada itiraf ettiler ki firma telefonları 1 haftadır çalışmıyormuş. bunun çok kötü olduğunu anlatmaya çalıştım ama beceremedim. bana "siparişini yeni vermişsin, hemen niye arayıp soruyorsun, gödericez işte" gibilerden çıkıştı. ben şikayetimin teslimat süresiyle değil, telefonlarının çalışmamasından dolayı olduğunu anlatmaya çalıştım ama nafile.. bana çok kızmış. keşke çalışan bir telefon numarasını yazsaydınız bu süreçte dedim ama onlar da keşke mail atsaydınız, cevap yazıyoruz dediler. Ergun bey beni en son Allah'a havale edip telefonu kapattı. sonra ben kendisini aradım. kibarca konuşalım, problemi çozelim diye. ama kendisi telefona çıkmak istemedi. biz de Mustafa Bey ile konuştuk. O daha kibar biriydi ama ona da derdimi pek anlatamadım. sonra telefon kesildi birden. neden anlamadım. ben bir daha aramadım, onlar da zaten beni aramadılar. Ergun Bey şikayeti görseydim siparişi iptal eder, malları göndermezdim filan dedi. şok haldeyim. sonuç olarak sipariş elime ulaştı, montaj bekliyor. ama ben bu firmayla bir daha iş yapmam herhalde. Delikanlı adamlar, onu anladım. Siparişi gönderirler, ondan da şüphem yok artık ama Ergun Bey zaten bana küstü. Bir bana satış yapmaz herhalde.

  • Taksitleal.com.tr Temsilcisi12 Şubat 2014

    Siparişinizi verelim bugün 3. Is gunü olmuş siparişiniz Siemens e sevkiyat için bildirilmiş ürünlerinizin teslimi için de bugün yani 12 Şubat 2014 tarihine saat 14:00 18:00 arasına randevu verilmiş uç is gunünde ürünleriniz tarafinıza teslim edilmiş olmaktadır daha başka ne yapmamızı istiyorsunuz henüz ışınlama sistemimiz yokki aynı saniye gönderelim tarafinıza ayrıca numaramız sitemizde yer alıyor 0850 380 12 03 mail adresimiz [email protected] Gönderen Siemens İlyas Y. Adlı Tüketicinin Montaj Kaydı Yarın İçin 18-20 Saat Aralığına Alınmış,Tüketiciye Gerekli Bilgi Verilmiştir.. Sipariş Detayı SİPARİŞ BİLGİLERİ: Bayi Kodu: TR12523001 Sipariş Türü: Ceva Depodan Müşteriye (P2) Sipariş Numarası: 2812981 İrsaliye Numarası: Sipariş Durumu: Sipariş oluşturuldu. Sipariş Tarihi: 11 Şubat 2014 Salı Alım Tarihi: Fatura No: Teslim Alan: Teslim Tarihi: 12 Şubat 2014 Çarşamba Teslim Zamanı: 14:00-18:00 Servis Gerekli mi? Hayır Dogal Gazlı mı? Hayır Ceyiz Siparişi mi? Hayır Siparişi Veren: TR12523001 kullanıcısı Müşteri Kodu: 0 İptal Sebebi: SİPARİŞE AİT ÜRÜNLER No Marka Ürün Kodu Ürün Miktar İptal Sebebi Hasar İşlemleri 1 SIEMENS EO616HB10E Kendinden kumandal#, gazl# ankastre ocak 1 - 2 SIEMENS HB539E1T Ankastre elektrikli f#r#n 1 - GÖNDEREN BİLGİLERİ:tedgrup

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap