Takitoptann (Instagram) ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

2 Destekçi

Takitoptann (Instagram) Parayı Aldıktan Sonra İlgilenmiyor!

Fatma 20 Nisan 2022 15:31

Yaklaşık 2 hafta önce Takıtoptann'dan 2500 liralık paket satın aldık. Parayı hesaplarına geçirene kadar ilgi alaka mükemmeldi. S*** s****olarak 2500 lirayı verdikleri ibana yolladım 2 haftadır Kargo bekliyorum bugün verdik yarın veriyoruz diyerek beni oyalıyorlar. Para iadesi istedim 14 gün içinde yatacak dediler 2 gün sonra aranıyorum kargonuz çıktı diyorlar yani yanıltıldık arkadaşlar. Bugün akrabam olan bir avukata başvurdum dekontum ve telefon numaralarını savcılığa vereceğim sonuna kadar bu konunun arkasında olacağım.

Fatma20 Nisan 2022 16:06

Bütün belgeleri avukata verdik başvurumuzu yaptık bu insanlardan başka türlü para geri alınamayacak çünkü savcılığa gidip hakkınızı arayın hepiniz şikayet ne kadar çok olursa işimiz o kadar kolaylaşır gelişmelerden yine haberdar edeceğim

Fatma20 Nisan 2022 16:08

Bu arada en yakınınızdaki karakola gidip siber suçlarla mücadele birimine başvuru yapabiliyorsunuz ama çok fazla ilgilenilmediği söylendi bize o yüzden biz savcılıkla halletmek istedik kolayınıza geliyorsa siber suçlarla mücadeleden de destek alabilirsiniz.

2 Destekçi

5 Yorum

Senem
Senem

Fatma hanim, aynı durumdayım fakat buraya yazılanlar davalı taraflarca da okunabiliyor. Başka turlu iletişime geçsek mümkün mu? [email protected]

Instagram adresim Sevgi Sönmez oradan yazabilirsiniz

Yeliz

Merhaba karakolda şikayetçi olunca da savcılık ilgilenmiyor mu zaten. Ben de aynı şeyden muzdaribim maalesef. Instagram adresiniz mevcut mu?

Yeliz

Kullanıcı adınız ne acaba Instagram'da peki?

Fatma

Karakolda ilgileniyor tabi ama benim avukat kuzenim var o kendisi ilgilenmek istedi hızlı sonuca varalım diye elinizdeki dekontla telefon numaralarıyla karakola da giderseniz ilgilenirler hanımefendi ne cesaretse kendi videolarını da paylaşıyor screenshot alın bir dahaki videosunda onunda belki bir faydası olur ama beklemeden şikayetçi olun derim ben bunların ürün göndereceği falan yok