Takitoptann (Instagram) Parayı Aldıktan Sonra İlgilenmiyor!

Bütün belgeleri avukata verdik başvurumuzu yaptık bu insanlardan başka türlü para geri alınamayacak çünkü savcılığa gidip hakkınızı arayın hepiniz şikayet ne kadar çok olursa işimiz o kadar kolaylaşır gelişmelerden yine haberdar edeceğim

Bu arada en yakınınızdaki karakola gidip siber suçlarla mücadele birimine başvuru yapabiliyorsunuz ama çok fazla ilgilenilmediği söylendi bize o yüzden biz savcılıkla halletmek istedik kolayınıza geliyorsa siber suçlarla mücadeleden de destek alabilirsiniz.
Yaklaşık 2 hafta önce Takıtoptann'dan 2500 liralık paket satın aldık. Parayı hesaplarına geçirene kadar ilgi alaka mükemmeldi. S*** s****olarak 2500 lirayı verdikleri ibana yolladım 2 haftadır Kargo bekliyorum bugün verdik yarın veriyoruz diyerek beni oyalıyorlar. Para iadesi istedim 14 gün içinde yatacak dediler 2 gün sonra aranıyorum kargonuz çıktı diyorlar yani yanıltıldık arkadaşlar. Bugün akrabam olan bir avukata başvurdum dekontum ve telefon numaralarını savcılığa vereceğim sonuna kadar bu konunun arkasında olacağım.