Takitoptann (Instagram) 'dan 2500 TL'lik ürün aldım çelik diye ama gelen ürünler bijuteri ürünleri çıkınca geri iade ettim, paramın hesabıma 14 iş günü içinde yatırılacağına söyledi ama şu an ne telefonlarımıza ne mesajlarımıza dönüyor nereye gerekiyorsa oraya şikayet edeceğim.
07 Mart 2022 10:53
Takitoptann adı altında takı sayfasından takıları aldım iadesini sağladıktan sonra 14 iş gününü bekledim 4 gün dür EFT oluyor diye oyalanıp duruyorum aradığımda açmayan msjlarımada geri dönüş sağlayacağım deyip sadece oyalanıyorum bu buraya ikinci şikayetim bu paraya çok acil ihtiyacım var