Sütaş Salep Bozuk Çıktı

Bir hevesle tarihini de kontrol ederek aldığımız Sütaş salep bozuk çıktı. Açtığımızda pütür pütür olduğunu gördük. Kesilmiş peynir gibi bir kıvamı vardı içilmeyecek halde. Çocuklar hayal kırıklığına uğradı. Bu devirde o kadar da para verdik güvenilir marka diye.
İki gün önce aldığımız ve 31/03/2023 tarihine kadar süresi olan Sütaş salebi kutusundan boşalttığımız zaman peynirleşmiş ve katı bir halde olduğunu gördük. Bu durumun sebebini öğrenmek istiyoruz ürünler bozuk mu tüketmeden bütün paketleri attık.
Sütaş salep tarihi olmasına rağmen peynirleşme olmuş yeni almıştım eve geldim baktım böyle bir durumla karşılaştım Sütaş markaya güvendiğim için aldım bu durum Sütaş markaya yakışmadı genellikle Sütaş marka aldığım için yazıyorum. O kadar para veriyoruz.
Marketten aldığım Sütaş peynir son kullanma tarihi geçmemesine rağmen kapağını açtığımda bozulmuş olduğunu gördüm. Bu konu ile ilgili video kaydı aldım fişini kaybettiğim için iade alınmadı ama sonuçta ürün belli, son kullanma tarihide belli mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.
Sütaş marka aldığım salep son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı. Daha önce de aldığım bir ürün olduğu için kesinlikle böyle olmadığ...
Sütaş salep tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı. Kesilmiş peynir gibi görüntüsü vardı. Dökme yerinden kesinlikle dökülmediği için tamamen açıp tencereye boşalttım. Peynir gibi kabın şeklinde çıktı. İçinde sarımsı bir su vardı. Bu nasıl olabilir?