02 Mart
Süeda'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü, hemen iletişim kurularak yeni ürün evime teslim edildi. Teşekkür ederim ilgi alakanız için”

Sütaş marka aldığım salep son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı. Daha önce de aldığım bir ürün olduğu için kesinlikle böyle olmadığını biliyorum. Fazla pütür pütür peynirleşmiş gibi. Bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Birçok kişinin de aynı sorunu yaşadığını gördüm. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Sütaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 sa 28 dk
Sütaş Logo
02 Mart 12:44

Sayın www.şikayetvar.com yetkilisi, 02.03.2023 tarihinde iletilen şikayet üzerine tüketicimiz ile 02.03.2023 tarihinde görüşme yapılmıştır. Saygılarımızla

Süeda
03 Mart 20:15

29 Temmuz

Sütaş kaşar peyniri tarihi geçmemesine rağmen küfleniyor. Saklanma koşullarına dikkat ettiğimiz halde küflenen Sütaş kaşar peynirini yiyemiyoruz tadı bile diğer Sütaş kaşar peynirine göre farklı. Alalı çok fazla bir zaman bile olmamıştı ve şu an kalan kısmı yani büyük bir kısmı dolapta duruyor incel...

15 Mart

Sütaş salep tarihi geçmemiş olmasına rağmen bozuk çıktı. Kesilmiş peynir gibi görüntüsü vardı. Dökme yerinden kesinlikle dökülmediği için tamamen açıp tencereye boşalttım. Peynir gibi kabın şeklinde çıktı. İçinde sarımsı bir su vardı. Bu nasıl olabilir?

14 Mart

Bir hevesle tarihini de kontrol ederek aldığımız Sütaş salep bozuk çıktı. Açtığımızda pütür pütür olduğunu gördük. Kesilmiş peynir gibi bir kıvamı vardı içilmeyecek halde. Çocuklar hayal kırıklığına uğradı. Bu devirde o kadar da para verdik güvenilir marka diye.

1 Yorum

Bilge

Merhabalar, sonuçtan memnun olduğunuzu görüyorum. Bizde de aynı sorun mevcut şu anda. Genel bir durum mu? İçilebilir mi? Ne yapmamız gerek?

Sütaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı