20 Mayıs
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Anında dönüş yaptılar arayan bayan çok nazik ve kibar bir söz ile durumu anlattı konuyu aydınlığa kavuşturdu. Teşekkür ediyorum”

Sütaş salep ürünün bozuk çıktı. Kutusunu açıp döktüğümde kesik kesik çıktı. Çok almıştık içeriz diye ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Süt ürünü olduğu için içmedik. Büyük olan Sütaş firmasına böyle ürünler yakışmıyor. Bir daha almam, sağlığımızı bozuyorlar.

Sütaş Logo
22 Mayıs 10:37

Sayın www.şikayetvar.com yetkilisi, 20.05.2023 . tarihinde iletilen şikayet üzerine tüketicimiz ile 22.05.2023 tarihinde görüşme yapılmıştır. Saygılarımızla

Serkan
22 Mayıs 10:40

24 Haziran

Öncelikle kendi web siteleri üzerinden gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Umursayıp dönülmediği için Sütaş yetkililerini buradan da şikayet ediyorum. 'iftihar vakti' dediğiniz ama arkasında durmadığınız markanızdaki Hazır salep üzerinde henüz son tüketim tarihi gelmemişken aldık ama zannedersiniz ki iç...

Sütaş Salep Bozuk

19 Haziran

Sütaş salep aldım son kullanım tarihi geçmemiş ama ürün bozuk pütür pütür 19.06.2023 tarihinde aldım son kullanım tarihi ise 02.07.2023 ama görüntüsü bile kötü pütür pütür. Tadına bakmaya cesaret edemedim ama görüntüsü gerçekten çok kötü gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Sütaş Salep Bozuk

03 Haziran

Sütaş salep son kullanma tarihi 02.07.2023 son kullanma tarihi geçmemiş ürün bozuk çıktı. Markaya güvenip A101 den almıştım ama markalara güvenmemek lazım mış fişimi bulma şansım yok ama almayı düşünen insanlara fikir ve firmanın ürettikleri ürünün durumunu görmesi açısından paylaşıyorum. Boşuna alm...

22 Mayıs
"Sütaş dan aradılar bilgilendirme raporları müşteri memnuniyeti adına farklı bir ürün verdiler tüm markalar böyle ilgili olmalıdır Teşekkürler"

Sütaş Bozuk Salep Çıktı

05 Mayıs

Son kullanma tarihi 07.05.2023 olan sütlü tatlıyı açtığımda lapa lapa kıvamdaydı. Yoğunlaşmış olabilir diye kaynatmaya çalıştım, ancak internetten araştırdığımda aynı sorunla karşılaşan diğer tüketicilerin olduğunu gördüm. Bu durum, Sütaş markasına ait bir üründe karşılaşılması üzücü bir durum.

Sütaş Bozuk Salep Çıktı

0 Yorum