Sütaş Ayranda Küf Çıktı

27 Mayıs

Sizinle 8 senedir çalışıyorum. Müşterime ayran verdim. Kapağını açtığında köpürmüştü ve müşterimizle sorun yaşadık. Bize şikayet etti. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Aksi takdirde Sütaş ile sözleşmemi fes edeceğiz.

Sütaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 sa 25 dk
Sütaş Logo
29 Mayıs 10:44

Sayın www.şikayetvar.com yetkilisi, 29.05.2023 tarihinde iletilen şikayet üzerine tüketicimiz ile 29.05.2023 tarihinde görüşme yapılmıştır. Saygılarımızla

04 Temmuz

Bugün 03.07.23 tarihinde Sütaş markalı ayran aldım ve içerisinden yeşil küf parçaları çıktı, aynısı kapağın içerisinde de var. Tüketim tarihi de (21.07.33) geçmemiş. Biz bu markalara güvenip alıyoruz ama maalesef hayal kırıklığına uğradık midemiz bulandı

1 gün önce

Getir yemek aracılığı ile yemek söyledim. Yanında ücretini ödediğim ayran şişik geldi kapağı şişmişti içi de ekşimiş ve son kullanma tarihi henüz daha varken bu nasıl oluyor anlamıyorum. Bana mı denk gelir böyle şeyler. Sütaş ayran beni şaşırttı. Detaylı resimlerini çektim.

Sütaş Ayran Bozuk Çıktı

Sütaş Meyveli Yoğurt Son Tüketim Tarihinde Yıl İbaresi Yok!

2 gün önce

27 Eylül 2023 tarihinde A101 şubesinden Sütaş meyveli yoğurt satın aldım. Eve geldiğimde ürünün üst kapak kısmındaki Son tüketim tarihi veya Tavsiye edilen tüketim tarihi alanında yıl ibaresinin olmadığını gördüm. Yoğurt gibi bir gıdada son tüketim tarihi alanına yıl yazmamışlar. Gerçekten akıl alac...

Sütaş Meyveli Yoğurt Son Tüketim Tarihinde Yıl İbaresi Yok!

Sütaş Kefir Aldım Ama Ekşimiş

1 hafta önce

Groseri'den aldığım Sütaş kefir tarihi geçmemesine rağmen ekşimiş ve ağır kokuyor bir bardak içtim. Umarım zehirlenmem. Güvendiğim bir marka olmasına rağmen nasıl böyle bir hata olabilir? İnsan şaşırıyor gerçekten. Kapağını açarken fıs diye ses çıktı. Gerçekten kötü bir deneyimdi.

0 Yorum

Sütaş Şikayetvar üye markasıdır