Sütaş Ayran Küf Kokusu Ve Peynirleşme

06 Eylül 2022

Sütaş ayran 1 litre olandan aldım açılmamış ve tarihi geçmediği halde içinde küf tadı vardı ve peynirleşmişti içilecek gibi değildi Sütaş gibi markanın böyle sorunlu bir ürünü nasıl olabilir yani ayrandan tiksindi 2 yaşındaki oğlum ilk ona vermiştim bir daha hiçbir ürünü kendim denemeden oğluma içirmeme yedirmek istemiyorum.

Sütaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 sa 23 dk
Sütaş Logo
06 Eylül 2022 17:45

Sayın www.şikayetvar.com yetkilisi, 06.09.2022 tarihinde iletilen şikayet üzerine tüketicimiz ile 06.09.2022 tarihinde görüşme yapılmıştır. Saygılarımızla

Sütaş Süzme Peynir Ekşi Tat Ve Ekşi Koku.

01 Eylül

Tarım Kredi Kooperatifi marketinden kampanyalı olması sebebiyle 28.08 tarihinde almış olduğum ve SKT si 16.11 23 olan Sütaş süzme peynirin hem kokusunda hem de tadında ki ekşilik sebebiyle yiyemedim. Sütaş gibi güvendiğim bir markanın böyle bir ürününe denk gelmek hayal kırıklığı. Fiyatların yüksek ...

Sütaş Kaşar Peynirinin STT Geçmemiş Olmasına Rağmen Kimyasal Tadıyor

27 Ağustos

Sütaş marka 600 gr'lik kaşar peynir son tüketim tarihi geçmemiş olmasına rağmen yendiğinde inanılmaz acı ve kimyasal bir tat ağızda bırakıyor. 8 aylık bebeğim için bile Sütaş Babymix yoğurt alıp yediriyordum. Kaşar peynirinde yaşadığım bu olumsuz deneyim sonrası markaya karşı büyük bir hayal kırıklı...

Sütaş Kaşar Peynirinin STT Geçmemiş Olmasına Rağmen Kimyasal Tadıyor

Sütaş Krem Peynir Tat Değişikliği

05 Ocak

Sütaş krem peynir tadında tuhaflık var sanki yanmış da is tadı gibi yanık tadı gibi severek yiyorduk fakat böyle bir şey olursa asla tüketmeyeceğim acaba bana mı öyle geliyor dedim fakat kime tattırdıysam aynı şeyi söyledi. Kaliteli malların bu şekil olunca üzülüyorum neye güvenerek yiyeceğiz.

Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir Tat Ve Aroma Yok

27 Aralık 2022

Sütaş marka tam yağlı beyaz peynir tat olarak tuzsuz ve yağsız. Sanki diyet peyniri gibi. İçerik ile ambalaj alakasız. Aldığımız peyniri yiyemedik çünkü tat ve aroma yok tuz hiç yok. Eklediğim fotoğrafta ürünün seri numarası yazıyor. Araştırılıp tarafıma dönüş sağlanmasını istiyorum.

Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir Tat Ve Aroma Yok

0 Yorum