Sürat Kargo'nun Yapamadığı Teslimat

Çağrı merkezi ile görüştüm defalarca kayıt açtık aciliyet bildirdik deniyor 2 gündür. Şikayet sonrası siz aradınız çözümünüz 2 gündür çağrı merkezinin yaptığı şeyle aynı. Kayıt açtık aciliyet bildirdik. Ne zaman teslim olur diyorum saat veremiyoruz diyorsunuz. Yarın teslim olacak mı diyorum. Teslim olur ya da olmaz diyemem diyorsunuz. Gerçekten çözüm üretebiliyor musunuz?

04/02/2023 tarihinde adresime hiçbir kurye gelmemesine rağmen tarafıma teslim edildi olarak sisteme giriş yapıldı. Ben geciken kargomun teslim edilmesini beklerken bir de teslim almadığım kargonun teslim edildiğine dair bildirim aldım ve şimdi daha saçma bir süreçle uğraşıyorum. Kargo gecikmesi sistemden düşsün diye yapıldığını düşündüğüm bu hayali teslimat yapıldı bilgisi yüzünden satın aldığım platform üzerinde de Sürat Kargo firma çalışanları yüzünden mağduriyet yaşamaktayım. 04/02/2023 tarihinde bununla alakalı Sürat Kargo temsilcileriyle görüşme sağlamış olsam da tarafıma konunun çözümüyle alakalı hiçbir geri dönüş sağlanmamıştır. Az önce yaptığım görüşmede de herhangi bir bilgiye ulaşılamamış ve müşteri yetkilisi her seferinde olduğu gibi aciliyet bildirip talebinizi alıyorum bilgisini paylaşmıştır sadece. Aciliyeti olan bir iş konu en hızlı zamanda çözüme kavuşması gerekirken. 01/01/2023 tarihinden beri arayıp aciliyet bildirmeme rağmen sanki aciliyet değil de bu kargonun en geç nasıl teslim edileceği ya da hiç edilmeyeceği konusunda büyük uğraşlar verdiğiniz kanaatine varmaya başladım. Farklı firmadan 04/02/2023 tarihinde kargolanan ürünüm yarım saat önce tarafıma teslim edilebiliyorken 31/01/2023 tarihinde Sürat Kargo'ya teslim edilen ürünün hala tarafıma teslim edilmedi. Şube teslimat şubesi olduğu için iletişim bilgisi yok. Bu bilgiye ben ulaşamıyorum ama siz koskoca kurumsal bir firma çalıştığınız şube yetkilisinin cep numarası da mı yok? Bir telefon açıp konuyu öğrenip bilgi vermek teslimatı yaptırmak tan bu kadar mı yetersizsiniz

Arayan arkadaş elinden geldiğince yardımcı oldu ürünüm hala teslim edilmedi ancak çözüm için gerekli yerlerle irtibat kuru süreci hızlandırmaya çalıştığı için teşekkür ederim
65127953318517 kargo takip numaralı gönderim 31 Ocak 2022 tarihinde Sürat Kargo'ya verildi. 1 Ocak ta sabah 8 de Bursa aktarma merkezine inmesine rağmen 03/02/2023 tarihi olmasına rağmen tarafıma teslim edilmedi. Herhangi ilçe veya köyde de ikamet etmiyorum şehrin göbeğindeyim. Müşteri ilişkileri defalarca görüşmeme rağmen kargom teslim edilmedi. Az önce göndericiye düşen bildirimde bugün dağıtıma çıkan gönderi iş yerime gelmedi tarafıma hiçbir şekilde ulaşılıp bilgi de verilmemesine rağmen şubeye devroldu şeklinde bildirim geldi. Şube sadece teslimat şubesiymiş müşteri hizmetleri şube bilgisi paylaşmadı. Sorunumu çözmedi. Büyük şehrin en merkezi noktasına 3 günde 1 kargo nasıl teslim edilemez akıl almıyor. Muhatabın olduğu ama hiçbir çözüm yolu bulamayan adı sürat olup kaplumbağa bile olamayan Sürat Kargo! Çünkü geçte olsa kaplumbağa hedefine ulaşır. Siz müşteriye gelmeden, aramaya tenezzül etmeden hiçbir bildirim yapmadan teslimatı iptal edip (hem de şubesi irtibat telefonu olmayan teslimat şubesine) devredip insanları mağdur etmekten başka bir şey bilmiyorsunuz. Umarım ilgili yerlere ulaşır.