Sürat Kargo'nun Sorumsuzluğu, Teslimat Yapmayışı

01 Haziran

Sürat Kargo şubesinde olan kargomu 2-3 gündür teslim edemedi. Telefonla ulaşamıyorum. Aynı gün A*** Kargo'dan sipariş verdiğim başka ürün 1 gün sonra teslim edildi. Teşekkürler A** Kargo. Ama Sürat Kargo 2-3 gündür teslimatı yapamadı. Tamamen sorumsuz bir firma.

Sürat Kargo Logo
09 Haziran 10:15
Emirhan
09 Haziran 10:20

Ürünü şubeye gidip teslim aldım.İyi günler dilerim.

Sürat Kargo Kargomu Getirmeden İadeye Yolladı

15 saat önce

Sürat Kargo kargomu getirmeden iadeye yollamış. Deprem bölgesinde yaşıyorum onların yüzünden mağdur oldum!Adresime getirmediniz tamam en azından ulaştı diye mesaj atsaydınız ben gelip kargomu alırdım dağıtıma bile çıkarmadan haber vermeden iade etmek nedir ya!

Sürat Kargo Micro Şube Ve Kargo Teslim Edilememe Sorunu

20 saat önce

Sürat Kargo mikro şube ürünümü alamıyorum. 7 gündür 30672122063220 takip numaralı kargom çalıştığım için sabah geliyor. Gidip şubeye de alamıyorum. Mikro şubeler teslim etmiyormuş. Pazartesi ulaşan kargom hala teslim edilmedi. Çözüm yok, muhatap yok, kuryeye teslim edin. Herhangi bir şubeden alayım ...

Sürat Kargo Elimize Kargo Ulaşmaması

20 saat önce

Balıkesir Karesi şubesi Sürat Kargo'da 2 gündür kargom dağıtımda olarak görünüyor ama elime ulaşmadı. Telefonlara da bilerek bakmıyorlar. Defalarca aramamıza rağmen yapamayacaksınız kapatın şubelerinizi kaç gündür kargo geri dönmesin diye evden çıkmıyoruz

Sürat Kargo Ürün Ortada Yok

21 saat önce

Kaç gündür Sürat Kargo'ya ulaşmaya çalışıyorum. Aşka ulaşamıyorum. Sürat Kargo kargom teslim edildi. Gözüküyor ama teslim edilmedi. Elbisem ulaşamıyorum. Ürün ortada yok kod geliyor ama ürün yok Sürat Kargo'nun ilgilenmediniz arz ederim. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Sürat Kargo İle Mobilya Siparişimde Sorun Yaşıyorum

1 gün önce

Sürat Kargo ile maalesef gönderilen, A101'den mobilya sipariş verdim. Ürün daha bana ulaşamadan Esenyurt aktarmada olduğu söylenilen ürünüm paramparça olmuştu ve kırılmıştı. Ürünü kabul etmeden iade ettim. 16 Eylül tarihinden beri Denizli aktarma kargo araca yüklendi diyor ama herhangi bir hareket y...

0 Yorum

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır