Sürat Kargo'nun İhmalkarlığı Kargoları Kaybetmesi Ve Ulaştırmaması

09 Mayıs

Nisan 13ünde Trendyol ® üzerinden sipariş vermiştim günlerce aktarma merkezlerinde bekledi 15güm sonunda şubeye geldi. Şube iki gün sonra dağıtıma çıktı tüm gün evde bekledim akşam 8de teslim edildi diye giriş yaptılar ama ürün asla elime ulaşmadı. Şikayet ettim günlerde aradım en sonunda Trendyol paramı iade etti, ve mayıs6 sında yine Sürat Kargo'ya verildi. Başka aldığım ürün o da aktarma merkezinde iki gündür bekliyor haşa işlem yapılmıyor, 3. Olarak Trendyol üzerinden dolap ® aldım 29nisanda kargoya verildi İzmir'den gelecekti ve bugün mayısın 9u hala İzmir transfer merkezinde gönderi alındı yazıyor, siz nasıl bir şirketsiniz ya yani bir ay içinde 3 kere mi mağdur edilir. Bir insan hakkım helal değil derhal kapatılmalı bu kargo şirketi başka şirketlerden aldığım ürün doğudan batıya bir günde bile geliyor ama Sürat Kargo'dan İstanbul'dan Bursa'ya 3haftada gelemedi. Sizi gereken tüm yerlere şikayette bulundum ve asla peşini bırakmayacağım mahkeme mahkeme gezerim gerekirse

Sürat Kargo Logo
09 Mayıs 17:10
Merve
10 Mayıs 00:49

Her şikayete aynı cevabı otomatik olarak sistemden atmışsınız kaç saat geçti hala arayan soran yok sözde süratlisiniz!

Sürat Kargo İle Verdiğim Kargom Hala Teslim Edilmedi

3 gün önce

A101 tarafından Sürat Kargo'ya 09.09.2023 tarihinde verilen kargomun teslim tarihi 12.09.2023 olmasına rağmen bugün hala Denizli aktarma merkezinde görünüyor. Sürekli çözüm merkeziyle iletişim kurmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum. Kargom nerede ve neden hala teslim edilmedi?

Sürat Kargo'nun Teslim Edememesi

3 gün önce

Merhabalar 15 Eylül 2023 tarihte verdiğim kargo siparişi, teslimatı 7 gündür Adana Aktarma merkezinde bekletilip hâlâ teslim edilmemiştir. Bu durum için Sürat Kargo müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Ancak müşteri hizmetleri ekibinin bu konu ile alakalı ilgileneceğini söyleyip ilgilenmeyişi be...

Sürat Kargo'nun Kargoyu Teslim Etmemesi

5 gün önce

10 gün boyunca bir kargo aktarma merkezinde bekler mi ya? 11.09.2023 tarihinde Samsun'dan Bursa'ya gelen kargom, 13.09.2023 tarihinden beri aktarma merkezinde bekliyor. Her aradığımda ise üstlerime bildiriyorum diye söyleniyor, ama hiçbir aksiyon alınmıyor.

Sürat Kargo'nun Kargoyu Teslim Etmemesi

1 Yorum

İskender

Ben 8 aydır kayıp ürünümü tazmin için uğraşıyorum. Son çare Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, kazandım, yine de tazminat ödemiyor, hukuk tanımıyor. Çok geçmiş olsun...

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı