Sürat Kargo'nun Bıktıran Hataları
1.841görüntüleme
Kopyala-yapıştır cevap göndermekle hiçbir şeyi çözemezsiniz. Yazdıklarımı okuyup anlamakta bile yetersizsiniz. Hala yazın yardımcı olalım demekten utanmıyor musunuz? Buradaki şikayetimden önce yazdım zaten sözde müşteri temsilcinize! Gidin sorun bakalım kendisine neyi çözmüş? Tek yaptığı bana adresimi tekrar etmek. Kuşadası'na gelmesi gereken kargo Söke'ye gidiyor diyorum, gönderi numarasını da veriyorum hala şuraya yaz buraya yaz demekle sözde cevap veriyorsunuz. Sizi seçtiğim için teşekkür de etmişsiniz. Sizi seçecek kadar bilinçsiz değilim. Satıcının tercihi olduğunuz için (üç kuruş daha ucuza taşıyorsunuz diye) mecbur kaldığım kargo şirketisiniz sadece.
İşte "Süratliyiz" diye böbürlenen kargonun içler acısı işleyişi. İzmir'den Kuşadası"na gidecek kargoyu Söke'ye götürmek sonra İzmir'e geri getirmek ve Kuşadası'na yeniden yönlendirmek. He canım he, süratlisiniz! Seveyim sizin süratinizi! Güvercinada Teslimat Şubesinde9.08, 11:14 İzmir aktarma Transfer Sürecinde9.08, 03:52 Söke Acente Transfer Sürecinde8.08, 18:19 İzmir aktarma Kargoya Verildi6.08, 12:54 Karşıyaka Acente
Telefonda bilmiş bilmiş konuşup bu hatayı düzelteceğiz diyen müşteri temsilcisine selam olsun. Tercih etme şansımın olmadığı bugünkü siparişimde de 11809227031061 numaralı kargo yanlış şubeye yönlendirildi. Kuşadası Güvercinada şubesi yerine Aydın Efeler'e gidiyor. Büyüksün Sürat Kargo çok büyük! Süratlisin Sürat Kargo süratini seveyim!
Sürat Kargo'nun bitmek bilmez hatalı yönlendirmeleri bıkkınlık verdi. Kuşadası Güvercinada şubesine yönlendirilmesi gereken 19310716517716 numaralı kargom Aydın Efeler şubesine yönlendirildi ve Denizli Aktarma'ya geri gönderilerek doğru yönlendirme yapıldı ve gecikmeli teslim aldım. Şimdi ise 11141747414110 numaralı kargo Söke şubesine yönlendirildi. Her iki gönderinin de gönderici şubesi Karşıyaka Acente. Yine günlerce gecikecek. Müşteri hizmetlerine durumu yazıyorum dalga geçercesine kopyala-yapıştır cevaplar veriyorlar. Sistemden adresimi kopyalayıp "bu adrese teslim olacak" diyor üstün zekalı temsilci. Evet o adrese teslim olacak. Olacak da ne zaman? Müşteri beklesin dursun.