Sürat Kargo Ürünün Yanlış Kişiye Teslimi

Sipariş verdiğim ürün teslim edildi olarak görünüyor ama yakınlarımdan kimse almamış ve teslim edilirken benimle hiçbir şekilde irtibata geçilmedi. Kargo şirketini arıyorum defalarca. Kurye ile görüşüp bana geri dönüş sağlayacaklarını söylediler ama hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı.
Siparişim 2 gün dır şubede bekliyor, teslim edilmiyor. Şube telefonlarını açmıyor bile. Müşteri hizmetleri de gelmişler bulamamışlar diyor. İmkansız, 24 saat açık bir yer ve güvenlik var. Mağdur etmekten başka işe yaramıyor. Böyle sorumsuz bir şube görmedim. Yazık.
Trendyol'da verdiğim sipariş Sürat Kargo ile gönderildi. Bir hafta boyunca kargom transfer şubesinde duruyor, varış şubesine bir türlü ulaşamadı. Şubenin telefonuna da bakan olmadı. Kargo takip no 25321018280246 lütfen ya bir şekilde teslim edilsin ya da iade gönderilsin, ortada kalmasın!
N11 sitesinden sipariş ettiğim ürünüm sistemde teslim edildi diyor ama hiçbir şekilde ürünüm yok. Üstelik aramalara cevap verilmiyor. Ne ilimizdeki şube ne de Sürat Kargo müşteri hizmetleri iletişim kuramıyorum. İkinci defa aynı şeyler yapılıyor.
Sürat Kargo işine gelen kargoyu dağıtıma çıkarıyor. Benim evime bütün kargolar geldiği halde şubeden teslim alın diye mesaj göndermişler. Kapıda ödemeli sipariş ettiğim halde gidip alamam önemli bir kargoydu. Kargomun evime getirilmesini istiyorum. Parasını ödedim, onun nasıl geri gönderecekler?
Sipariş verdiğim ürün Sürat Kargo tarafın dan başka bir kişiye teslim edilmiştir. Ve benim adimi kullanarak teslim alınması da ayrı bir saçmalık ürünümün başına bir şey gelirse sorumlusu surat kargodan saat 16 37 de ürünüm teslim edilmiştir ürünüm 2 parçaydı 1. Kısım teslim edilmiş gözüküyor 2. Kısım dağıtımda