Sürat Kargo Ürünü 9 Gündür Dağıtıma Çıkarmıyor

Sürat Kargo Cihangir Şubesine günlerdir ulaşamıyorum. Kargom 13 Mayıs'tan beri dağıtımda gözüküyor ancak ne gelen var, ne arayan var. Arayınca telefonu açmıyorlar, şubeye kargoyu kendim teslim almaya gittiğimde ise şubenin internette yazandan daha erken saatte kapandığını gördüm.
Sürat Barkal kargo şirketine defalarca aradığıma rağmen saatlerce bekliyorum ama telefonlara cevap verilmiyor. Kargom halen dağıtılacak olarak gösteriliyor fakat gelen herhangi bir ürün yok. Çok rahatsız ve şikayetçiyim. Bu durumdan biz ulaşamıyoruz. Bari tarafımıza geri dönüş yapılsın benim ürünüm ...
Trendyol'dan aldığım ayakkabıyı hala teslim etmediler, 4 Mayıs'ta kargoya ulaşıldı görünüyor. İş yerine söylediğim için akşam geç saatlerde 1. dağıtıma çıktı görünüyor. Ulaşamadıkları için tekrar dağıtıma çıkması gerekirken 2. dağıtıma hala çıkarmayıp şubede bekletiyorlar.
Hizmet kesinlikle çok kötü 26 nisanda dağıtıma çıkarılan kargom 6 Mayıs ve hâlâ ortada yok dağıtımda dediği için şubeden alamıyorum. Müşteri hizmetleri telefon hattı zaten çok kötü ilgilenme yok saatlerce telefonda bekliyorum. Önermediğim ve tavsiye etmediğim bir firma maalesef
Sürat Kargo İzmir Ata Sanayi şubesine telefon ile ulaşmak için tam olarak toplamda 85 dakika bekledim (3 kere hat kapandı çağrı hiç cevaplanmadan! ), 1.30 saat boyunca nasıl bir meşguliyet olabilir, tek öğrenmek istediğim "dağıtımda" olan kargomun bana ne zamana ulaşacağı ancak kimseyle konuşamıyoru...
Sürat Kargo Darıca eski söğüt veya söğüt şubesi N11 ® üzerinden aldığım kargoyu dağıtıma çıkarmıyor. Telefonlar ulaşılamıyor açmıyor. 24.03.2023 saat 8.45DE şubeye ulaşan kargo hala şubede gözüküyor. İlgilenen kimse yok N11 müşteri hizmetleri ayrı cevap veriyor kargo şirketi ayrı dönüyor. Ürün nerede belli değil. Sürat Kargo ile çalışan firmalardan kesinlikle bir şey almamak lazım herkes dikkat etmeli.
Ürün başka yere aktarıldı 2 gündür nerede belli değil dönüş yapmıyorlar. Telefonlara ve cevap vermiyorlar. Asla bu kargoyu kullanmayın. N11 üzerinden aldım orası da ilgisiz 24/03/2023 tarihinden beri kargo nerede belli değil.
Sürat Kargo Darıca eski söğüt veya söğüt şubesi N11 üzerinden aldığım kargoyu dağıtıma çıkarmıyor. Sözde Genel Müdürlükten aradılar ama hala hiçbir şey olmadı. Ürün nerede bilmiyorum. Sadece paramızı gitti. Asla Sürat Kargo ile çalışmayın çalışan firmadan alışveriş yapmayın Telefonlar ulaşılamıyor açmıyor. 24.03.2023 saat 8.45DE şubeye ulaşan kargo hala şubede gözüküyor. İlgilenen kimse yok N11 müşteri hizmetleri ayrı cevap veriyor kargo şirketi ayrı dönüyor. Ürün nerede belli değil. Sürat Kargo ile çalışan firmalardan kesinlikle bir şey almamak lazım herkes dikkat etmeli.