Sürat Kargo Trendyol'dan Aldığım Ürün Elime Ulaşmadı, Teslim Kodu Gönderiliyor Ama Teslim Eden Yok

01 Haziran

Ankara mikro Sürat Kargo tarafından dağıtıma çıkan Trendyol ®'dan aldığım ürün elime ulaşmadı, 3 gündür teslim kodu gönderiliyor ama teslim eden yok. Üstelik teslim edildi yazılıyor. Sürat Kargo Ankara mikro şube yazıyor, kesinlikle ciddiyetsizlik şikayetçiyim,

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 46 dk
Sürat Kargo Logo
16 Haziran 13:31

Sürat Kargo Bana Bilgi Verilmeden Ve Kargo Elime Ulaşmadan İade Yapılması

2 gün önce

Ben Gardrops uygulamasından bir ürün aldım ve 27 Eylül'de elime dağıtıma çıktı diye mesaj geldi fakat ondan sonra kimse benimle iletişime geçmeden elime ulaşmadan ya da bana hiçbir bilgi verilmeden iade ediliyor neden, iadeyi iptal de edemiyorum. Sorunu çözer misiniz. Kargo takip no 26152155158820 l...

Sürat Kargo Ürünü Yanlış Adrese Teslim Etmişler

2 gün önce

22721324915351 numaralı kargom internet üzerinde teslim edildi olarak gözüküyor fakat benim elime ulaşmadı. Yanlış adrese teslim edilmiş sanırsam ve alan kişi bu ürünü benim ismim ile almış gözüküyor. Şubeyi 2 gündür arıyorum ne açan ne telefona bakan var bir daha bu kargo şirketini kullanmam.

Sürat Kargo Ürünü Yanlış Adrese Teslim Etmişler

Sürat Kargo Ürün Ulaşmadı Kargo Şikayeti

3 gün önce

Ürün kargoladım tam 2 hafta oldu hala ulaşmadı arıyorum açmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise kargo takip numaramı yazıyorum sonra telefon kapanıyor çok kötü bir kargo şirketi. Şu an paramı da alamıyorum üründe ortada yok ve ilgilenen de yok CİMER'e başvuracağım

Sürat Kargo Ürün Ulaşmadı Kargo Şikayeti

Sürat Kargo Dağıtıma Çıkan Fakat Gelmeyip İade Sürecine Giren Kargo

3 gün önce

Sürat Kargo memnuniyetsizliği kargom ilk olarak yanlış şubeye gönderiliyor. Oradan da olması gereken şubeye götürülüp dağıtıma çıkarılıyor. Tüm gün evde olmama rağmen ne arayan ne zile basan oldu. 21 Eylül tarihinden bu yana kargoya verilen ürünüm elime ulaşamadığı gibi ikinci kere yine dağıtıma çık...

Sürat Kargo Kargonun Dağıtıma Çıkarılmaması

4 gün önce

Sürat Kargo Saraycık mikro şube 5 gündür kargomu dağıtıma çıkarmıyor. Telefondan aramama rağmen telefona bakılmıyor. Acil gerekli olan ürünüme ulaşamadım. Şikayetçiyim. Hem şubeden hem bu firmanın yetersiz kalmasına rağmen bu firma ile çalışan satıcılardan.

Sürat Kargo Kargonun Dağıtıma Çıkarılmaması

0 Yorum