26 Nisan 2022 tarihinde Elazığ'dan Bursa'ya Sürat Kargo ile gönderdiğim kargom 5 gün oldu hala adrese gitmedi. Sürat Kargo'nun kendi internet sitesinden yaptığım süre sorgulamasında 3 günde ulaşır görünüyor. Kargomun içerisinde sebzelerde vardı. Yarın pazar dahası ertesi 3 gün bayram tatili ne olacak bu durum. Kargo takipte 3 gündür Bursa otosansıt şubesinde görünüyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Mesai saatlerinde çalışıyor diyor robot. Siteden form doldurayım ulaşsın diyorum. Talep alınamadı uyarısı çıkıyor. Keşke başka kargoyla gönderseydim şikayetçiyim.
Sürat Kargo'dan döndü hanım arayarak sorunumu çözmede yardımcı oldu. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkürler. 5 iyi notum döndü hanımın
Ilgisine. Ancak Sürat Kargo'dan memnun kalmadım yine 2 yıldız veriyorum. Kargo kutum yırtılmış ve ezilmişti. Zaten çok da gecikti.
Değerli Müşterimiz;
Öncelikle Sürat Kargo’yu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Çözüm Merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor, sizinle Sürat’li bir şekilde irtibata geçeceğiz.
Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikayet , bilgi , öneri , görüş ve çözüm taleplerinizi [email protected] mail adresimize ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir.
Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
Sürat Kargo A.Ş.
Müşteri Deneyimi Müdürlüğü
#Süratliyiz
22 ağustosta gönderilen kargolar normalde 2'nci iş gününde teslim edilir. Sürat Kargo sürekli olarak gecikme yaşatarak mağduriyete sebep olmaktadır. Ayrıca Sürat Kargo internet sitesi üzerinden kargo takibi de yapılamamaktadır. Kargonun nerede olduğunu da göremiyoruz.
Sürat Kargo 08799810611520 kargo takip numaralı ürün online kargo takibi yapıldığında teslim edilmiş olarak gözükmesine rağmen müşteriye teslimat yapılmamış, ivedilikle trendyol.com gönderisi olan bu ürün için bilgi istiyoruz. Trendyol'dan bize iletilen mesaj aşağıdadır
değerli iş ortağımız, "18219...
Geçenler N11.com telefon kılıfı siparişi ettim ve N11.com Sürat Kargo'yla teslim edeceğim dedi ve kargo takipten baktım siparişim teslim edildi yazdı ...
Aldığım ürünü teslim etmeden teslim edildi mesajı geldi benim elimde ürünüm yok ekran Takibe baktığımda ürünüm teslim edildi diyor Ve bana Teslim edil...