Fatma
12 Eylül 11:19

20921318612216 takip numaralı kargom üç gündür dağıtımdaydı. Özellikle her gün canlı destekle görüşmeme ve gelmediğini belirtmeme rağmen bugün adrese gittik ama kargoyu teslim edemedik yalanını söylediler! Şimdi şubeden gidip almam gerektiğini belirtiyorlar. Adresime teslimata çıkmayan kargomun şubeden alınmazsa geri gönderileceğini söylediler! Saraycık Mikro Şube asla telefonlara da cevap vermiyor. Birazcık müşteri memnuniyeti istiyorsanız Sürat Kargo'yla alakanız olmasın arkadaşlar. Bugün tekrar canlı destek ve müşteri hizmetleriyle görüştüm, işleme aldıklarını söylediler ve eğer kargo gerçekten adrese gelmemişse kargomun bana tekrar teslim edilmek üzere dağıtıma çıkacağını söylediler. (Ben manyağım çünkü teslim edilmek üzere bana gelen kargoyu teslim almayıp böyle angarya işlerle uğraşıyorum herhalde!) Kargomun bana getirilmesini bekliyorum. Evde bakalım bugün başarabilecekler mi?

Fatma
12 Eylül 15:44

Canlı destek suratıma konuşmayı kapattı cevap vermeden... Kargolar güvende değil arkadaşlar. Kargo dağıtım aracını süren elemanın insafına kalmış durumdayız. İsterse kargoları yola falan da sallayabilir yani ona ulaşıp takip edemiyorlarmış

Umut
25 Eylül 10:54