Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Kargo

İlgilendiğiniz için teşekkürler

Teşekkürler
İlgilendiğiniz için teşekkürler
Teşekkürler
Kargom Isparta Gökçay şubesine geldi ama iki gündür bana teslim edilmiyor. Bugün sabah aradım teslim edeceklerini söylediler ama akşam oldu halen gelen giden yok maalesef. Çok mağdurum lütfen bu konuyla ilgilenin ciddi anlamda Sürat Kargo tarafından mağdur edildim.
Kargom ulaştırılmıyor. 195***********22 takip numarasına sahip kargom 18 Marttan beri ulaştırılmamaktadır. Müşteri hizmetlerinden yardım almak için aradığımızda şubeden alabiliyorsanız alın diyorlar fakat almaya gittiğimizde şu an yığılma var kargolarda bakamayız diyorlar yani nasıl teslim alacağım ...
Bütün gün kargo bekledim, gelen olmadı. Akşama dolap hesabıma kargom teslim edildi. "Onayla" diye mesaj geldi, bakıyorum teslim edilmiş gözüküyor ama kargo yok ortada. Sürat Kargo Serdivan şubesini arıyorum, asla açan yok. YK Müzik çalıyor sürekli. Kargom nerede, akıbeti ne oldu bilinmiyor.
Trendyol'dan aldığım ürünü Sürat Kargo'yla yolladı. Kargo bana gelmedi ancak teslim edildi olarak gözükmekte. Ne imzam, ne kodla teslim vs var ne bana gelen herhangi bir kargo var. Komşu, görevli, tanıdık vb. Sorabileceğin herkese sordum kimseye bırakılmamış.
Kargom teslim edildi gözüküyor ama ben teslim almadım teslim almadığım gibi herhangi bir telefonla falan da bana ulaşmadılar şu an şubesini arıyorum o da açmıyor. Beni arayıp apartmanın kapısına da bırakabilirlerdi ama şu an kargom ortada yok lütfen geri dönüş yapılmasını rica ediyorum
Elime geçmeyen ürün için teslim edildi. Mesaj ı gönderip bir de üstüne İstinye şubenizi aradığımda size teslim edilmiştir diye bizim aklı olmayan yerine koyan sevgili Sürat Kargo yetmediği gibi istediğiniz yere şikayet edin. Deme özgüvenine de sahip elemanlar yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ederiz. Yazıklar olsun iş ahlakınıza bayıldık bir de kapıdan attık biz teslim ettik gibi başınızdan savmanız da cabası. Maşallah bu şirketler biraz büyüdü. Mü acaba neden bu kadar anlayışsız ve çözümsüz oluyor.
Beni bir konuda yanlış anlamışsınız bir de size güvendiğimiz için alay eder gibi teşekkür ediyorsunuz. Artık size güvenmiyoruz teslim edildi diye direniyorlar hani bana teslim fişini getirin getirin ben özür dileyeyim