Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Kargo

Mail gönderimi günlerdir sağlanıyor ve herhangi bir geri dönüş sağlanmadı
Mail gönderimi günlerdir sağlanıyor ve herhangi bir geri dönüş sağlanmadı
22-10-2022 tarihinde Sürat Kargo şirketi aracılığıyla firmama kargo geldi. Gelen kargo nun kutusu ıslanmış ve yırtıktı. Kutu Bursa aktarma da bantlanmış yırtık şekilde bana teslim edildi. Kutunun faturasında olan ama kutunun içerisinde çıkmayan kaybolan ürünlerim var. Bu konuda Sürat Kargo Balıkesir...
Sürat Kargo 55112228221174 numaralı kargom bugün dahil 4 gündür "Konya aktarma"da bekliyor. İlgili şube aktarma merkezinden kendisine hala yükleme yapılmadığını belirtiyor. Bu nasıl bir yoğunluk ve kapasitesizliktir ki "aktarma merkezi" aktaramıyor. Aktaramayacaksanız oradan teslim alalım mı?
18 Mart'ta Sürat Kargo'ya verilen kargom 20 Mart'ta Esenyurt aktarma merkezinde teslim alınıyor ve o günden sonra buhar oluyor. Hiçbir şekilde ilgilenen tek bir yetkili yok. Genel müdürlükten telefona bakan yok. Müşteri hizmetleri sadece kayıt alıyor ama asla geri dönen yok.
Kargom günlerdir Sürat Kargo Bursa aktarma merkezinde lütfen aciliyeti var niçin böyle yapıyorsunuz. Lütfen Gemlik şube teslim edin nereye başvurduysak ilgilenen yok kargo 3 günde geliyordu. Neden gelmedi gerekli olan çalışmayı yapsın ve Bursa aktarma merkezi daha titiz çalışsın.
Sürat Kargo İkitelli aktarma merkezinde olan kargom 1 haftadır orada hala dağıtıma çıkmadı. Yeri değişmiyor tahmini teslim tarihini geçeli 3 gün oldu hala aynı durumda telefonla kesinlikle ulaşamıyorum. Sürat Kargo İkitelli aktarma merkezi hakkında şikayet var
25223012605134 takip numaralı kargo 15 gündür Karadelik diye söylenen Maltepe aktarma merkezinde bekliyorlar ve kimse ilgilenmiyor Sürat Kargo'ya başarılarının devamını diliyorum acaba ne zaman teslim edeceksiniz 2 ya da 3 ay sonra mı bilemedim acil dönüş bekliyorum