Sürat Kargo ile ilgili

İsmail
İsmail 25 Mart 11:12
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

Trendyol üzerinden bir ürün sipariş ettim. Ürün bir gün içerisinde Konya Meram acenteye geldi ama şubeden evime üç gündür getiremiyorlar. Ve bu problemi daha önce de yaşadım Kendim gidip alayım diye arıyorum telefona da bakmıyorlar. En azından durum hakkında bilgilendirme yapın bari bu iş böyle yapılmaz.

Sürat Kargo Logo
Sürat Kargo25 Mart 11:38
İsmail
İsmail25 Mart 14:01

İlginiz için teşekkürler

3 gün önce

Sürat Kargo İzmir Aktarmadan Şubeye Gönderilmeyen Kargo.

Trendyol'dan masa aldım Sürat Kargo masanın ayaklarını getirip masanın üstünü günlerdir İzmir aktarmadan şubeye getirmiyor. İşin komik yanı ürün Bornova'dan kargoya verilmiş yani sadece bir aktarma var arıyorum size yenisini göndersinler deyip kapatıyorlar.

Sürat Kargo İzmir Aktarmadan Şubeye Gönderilmeyen Kargo.
3 gün önce

Sürat Kargo Çorum Leblebiciler Şubesi Şaşırtmadı Ulaşılamıyor.

Çorum Sürat Kargo leblebiciler şubesi 3 gündür kargomun dağıtımda olduğunu söylüyor ve bugünde ulaşılamadığım için iade başlatmışlar. Bayiyi 4 kere 25er dakika hatta bekledim. Bu nasıl bir hizmet anlamış değilim ürünümün iade edilmemesini talep ediyorum sizin getireceğiniz yok ben gelip alırım.

Sürat Kargo Çorum Leblebiciler Şubesi Şaşırtmadı Ulaşılamıyor.
4 gün önce

Sürat Kargo 15 Gün Getirmiyorlar

Sürat Kargo Antalya şubesi 15 gün kargomu bekletti. Eve sözde gelmişler ama bulamamışlar. Güvenlik varmış, güvenliğe bırakılmış. Böyle bir yalan artık demode oldu. Şubeyi aradığımda açmıyorlar. Müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum ama ürünü hala getirmediler. Her türlü yere şikayet edeceğim.

4 gün önce

Sürat Kargo Kargomu Getirmiyor Kaç Gündür Yolda

Trendyol zk butikten 18.05.2023 tarihinde bir ürün aldım aynı gün Sürat Kargo'ya verildi ama 7 gündür gönderi hareketsiz şekilde duruyor. Ben böyle sorumsuzluk görmedim. Ben kaç gündür kargo bekliyorum aradığım halde bana çözüm sunmayıp bize gönderi verilmedi diyor Sürat Kargo ama gönderi alınmış ve...