Sürat Kargo Kargo Teslim Edilmedi

Sürat Kargo Kayseri Çarşı şubesinin Van'dan Kayseri'ye bir günde gelen kargomu dört günde Kayseri'de bekletmesi ve hala bir hareket olmaması, şube aradığım halde telefonlara cevap vermemesi, bayram döneminde insanların bu kadar mağdur edilmesini anlamıyorum. Diğer şirketler gayet hızlı.
2 gün önce İnternetten bir çalışma masası sipariş ettim. Ürünün demonte olarak geleceğini biliyordum. Tahmin edersiniz ki ürün, tek kutu halinde geldi ve çok ağırdı. Paketi getiren kurye telefonla arayarak paketi binanın girişine bıraktığını söyledi ve kapattı. 30 kg lik kutuyu tek başıma 1. Kata çı...
Ürün 3 gündür dağıtım da gözüküyor bölge sorumlusu izinli olduğu için ürünüm teslim edilemiyormuş. Benim ürünle ilgili aciliyetim var böyle lakayıt kargo şirketimi olur hem dağıtımda gözüküyor aslında ürün dağıtıma çıkmıyor telefonlara zaten cevap veren yok
Dolaptan satın aldığım SP02827182869 kodlu siparişim elime 23.09.2023 tarihinde ulaşmamasına rağmen 21.09.2023 tarihinde teslim edilmiş görünüyor. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor, kargo şubesi aramalara cevap vermiyor. En kısa sürede bana ulaşılmasını rica ediyorum.
21.09.2023 tarihinde Sürat Kargo Batıkent mikro şubesinde olan kargo 2 gündür dağıtıma çıkmıyor. Şube telefonlara bakmıyor. Şikayet var üzerinde bu şube için aynı şikayetler var. Çağrı merkezi sorgulama esnasında sürekli kapanıyor. Kargo firmasına hiçbir yerden ulaşmak mümkün değil
0 Yorum