Sürat Kargo Kargoyu Yanlış Şubeden Dağıtıma Çıkartıyor, Teslim Etmiyor

25 Mayıs

İstanbul'dan, Adana Çukurova'ya vermiş olduğum kargo Adana Yüreğir Sürat Kargo şubesine gitti. Adres doğru olmasına rağmen. Saçmalık burada başlıyor. Kargo dağıtıma çıkıyor. Akşam teslim edilemedi diye mesaj geliyor. Sabahtan itibaren yaklaşık 15 kez aradım. Fakat telefonu ne açan var ne de bir iletişme geçen.

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 47 dk
Sürat Kargo Logo
25 Mayıs 17:29

3 gün önce

Paz25.09.2023 de sözde dağıtıma çıkarılan kargom adresimin yanlış olması sebebiyle bana ulaştırılmadan ve asla bana ulaşmadan şubeye geri gidiyor! Manavkuyu Sürat Kargo Şubesini arayıp sorduğumda da adresimin yanlış olduğunu kargocu arkadaşın sürekli beni aradığını ve telefonumun meşgule düştüğü idd...

Sürat Kargo Kargo Teslimatı İn Yapılamaması

3 gün önce

Ben böyle işini yapamayan daha çirkin bir firma görmedim. Kargom geliyor. Şubede bekliyor dağıtıma çıkmadan geri gönderiliyor ne hakla siz kimsiniz adrese bile gelmeden teslim edilemedi diye geri gönderiyorsunuz bu işi yapmayın. Kardeşim o zaman bırakın bırakın böyle firmalara iş vermeyin ekmeğinizd...

Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Kargom Hakkında

5 gün önce

5919********22 numaralı kargom sabah 10:11'den beri dağıtımda gözüküyor adresim iş yerin adresim olmasına rağmen halen tarafıma ulaşmamıştır. Önce ki siparişim de bir hafta şubelerinde beklemişti. Sürat Kargo'yla sürekli aynı problemi yaşamaktayız gerek ben gerekse çevremdeki insanlar

Sürat Kargo Kargo Dağıtmadı Hala

1 hafta önce

Siparişini teslim edemedik. Siparişin adresine teslim edilmek üzere ertesi iş günü tekrar dağıtıma çıkarılacak. 18 /09 şimdi kadar 3 iş gün geçti ve hala dağıtıma çıkmadı aradım talep ettik diyor. Ya ben bunu hediye olarak aldım hala gelmedi zaman geçti.

0 Yorum

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır