Sürat Kargo Kargomu Yanlış Şehre Gönderdi, Hala Yanlış Aktarma Yerinde

Dün şikayetin yayınlanmasının ardından genel müdürlükten Gülsüm Hanım aradı, güzel konuştu ve bana mutlaka olumlu olumsuz dönüş sağlayacağını söyledi. Fakat 2 gün geçti hala kimse aramadı! Ben çağrı merkezini aradığımda da bana sadece "beklememi" söylüyorlar, o kadar. Ben böyle çalışan bir şirket görmedim. Birileri Elazığ'a gitmesi gereken kargoyu alıp İstanbul'a götürüyor, anlaşılan o ki kargo orada kaybediliyor ve herkes sus pus. Kimi arasam kayıt açıp beklememi söylüyor. Arayan soran yok. Ben hayatımda ilk kez böyle bir kargo sorunu yaşıyorum. Akıl alır gibi değil!
Bugün 20 Şubat. 2 ocakta kargomuzu 'kaybettiklerini' ve sisteme 'kayıp' notu düştüklerini söylediler. 3 ocakta ürünlerin ve kargo bedelinin iadesi için fiş ve faturalarıyla birlikte başvurduk. 1 ay içerisinde sonuçlanır dediler. Bekledik. 6 şubata kadar defalarca aradık. Sonuçlandığında şubeden size dönüş yapılacak dendi. Sonra deprem oldu ve depremdeki yakınlarımızın derdine düştük, bu işi unuttuk. Bugün artık biraz içimiz rahatladı aklımız yerine geldi bu iş ne oldu soralım dedik, hala inceliyorlarmış süreç devam ediyormuş. Yazık günahtır böyle şey olur mu?! Kargoya 'kayıp' notu düşeli, biz iade için başvuralı 50 gün oldu! Ne zaman paramızı iade edeceksiniz? Vermeyecekseniz de söyleyin THH'ne karakola gidelim. Hem kargomuzu kaybedeceksiniz hem bizi peşinden koşturacaksınız. Bugüne kadar bu kadar dert etmemiştim ama artık depremden sonra yeter artık!
Manisa Kırkağaç'tan 19Aralık2022 tarihinde Sürat Kargo ile Elazığ'a kargo gönderdim. Kargonun 22 Aralıkta takip sorgusunu yaptığımda kargonun yanlış yere taşınarak İstanbul Maltepe aktarma merkezine gönderildiğini öğrendim ve çağrı merkezini arayıp bu hatanın bir an önce düzeltilip kargonun doğru adrese gönderilmesini talep ettim. 22 Aralık'ta bana bunun süreç alacağı, ellerinden bir şeyin gelmediği ama kargonun alıcısına teslim edileceğinden şüphe duymamam söylendi.
Bugün yani 25 Aralık'ta takip sorgusu yaptığımda kargo halen İstanbul Maltepe aktarma merkezinde görünüyor. Tekrar çağrı merkezini aradığımda hatanın düzeltilmesi için gerekenlerin yapılacağı söylendi ama 5 gündür kargo yanlış yerinde duruyor.
Çağrı merkezinde arkadaşa bu hatanın düzeltilmesi için bir şey yapmayacak mısınız, bu hatanızı hiç değilse hızlıca giderip benim bir daha sizin firmanızı kullanmamı sağlayacak hiçbir aksiyonunuz olmayacak mı dediğimde mağduriyetimi anladığını ama yapabileceği bir şey olmadığını söyledi.
Manisa'dan Elazığ'a gitmesi gereken kargom günlerdir başka bir şehirde, yanlış aktarma merkezinde duruyor. Ve artık kargomun gerçekten alıcısına ulaşıp ulaşamayacağından bile emin olamıyorum.
Hatanın düzeltilmesi için günlerdir bir şey yapılmadığı gibi kargonun şu anda kaybolup kaybolmadığını dahi bilemiyorum. Bugün 8. Gün oldu ve hiçbir şey yapılmıyor!
Bize yardım edecek bir muhatap bile bulamıyoruz. Koca şirkette bu hatanın giderilmesini sağlayacak bir ilgili yok mudur?!