Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Sürat Kargo ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
2 Destekçi

Sürat Kargo Kargomu Teslim Etmiyor!

Emre
Emre 28 Ocak 16:36
Sürat Kargo Kargomu Teslim Etmiyor!

Kargom bulunduğum ile geleli 3 gün oldu ancak kargo araçtan indirildi yazıyor başka hiçbir bilgi yok. Müşteri hizmetlerini aradım güya hızlandırıyoruz dedi en ufak bir gelişme yok. PTT Kargo ® dan hiçbir farkınız kalmadı gözümde boşu boşuna bir sürü para ödüyoruz bir de. Artık kesinlikle sizi tercih etmeyeceğim.

Sürat Kargo Logo
Sürat Kargo28 Ocak 16:38
Emre
Emre30 Ocak 21:08

Hala gelmedi kargom güya beni arayıp süreci hızlandırıyoruz diyorsunuz bir de utanmadan. Böyle bir şey olamaz kargo nerede onu bile bulamıyorsunuz.

2 Destekçi

1 gün önce

Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Ama Teslim Edildi Olarak Görünen Kargo

11532496322266 takip numaralı kargom adresinde bulunduğum halde kargocu adresime gelmeden sanki gelmiş gibi kargoyu tarafıma teslim edildi olarak göstermektedir. Kargodaki ürüne ihtiyacım varken bu şekilde mağdur edilmek hiç hoş değil. Ne sebeple böyle bir iş yapıyorlar

Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Ama Teslim Edildi Olarak Görünen Kargo
1 Destekçi

Sürat Kargo Gülsuyu Şubesi Kargo Teslim Etmiyor Telefon Bakmıyor

Sürat Kargo gülsuyu şubesi 16.03.2023 tarihinde çıkan kargomu 21.03.2023 hala teslim etmedi ve telefonlarıma cevap bile vermiyorlar. Kesinlikle bir daha gönderi sağlamam ayrıca kargomun desisini 3 kg yazmışlar başka kargo firması daha düşük ölçtü her konuda disiplinsizler

Sürat Kargo Gülsuyu Şubesi Kargo Teslim Etmiyor Telefon Bakmıyor

Sürat Kargo Kargo Teslim Edildi Dendiği Halde Edilmedi

Sürat Kargo 20 Mart günü saat 19.13 de teslim edildi dediği ve sisteme kargo teslim edilmiştir olarak girdikleri kargomu teslim etmedi. Kargom ortalıkta yok. Kime teslim edildiği belli değil. Bunların peşinde koşmak istemiyorum artık. Acil sorunumun çözülmesini istiyorum.

2 gün önce

Sürat Kargo Balgat Şubesi Çok Kötü...

Sürat Kargo Balgat şubesi çok kötü... Kargomu teslim etmedi... Bana telefonla ulaşmadan evde olduğum halde kargomu şubeye geri götürüp, bana yardımcı olmak istemedi... Doktor olduğumu nöbette olduğumu rica etmeme rağmen hiç yardım etmedi... Gittiğimde de kargoyu almaya, nezaketsizlik diz boyuydu... ...

3 gün önce
Savaş sonuçtan memnun
  • 2 gün önce

Sürat Kargo Teslim Edilemeyen Ürün

15 Mart 2023 tarihinde İstanbul'dan kargom yola çıktı. 16 Mart 2023 tarihinde Sürat Kargo Çorlu şubesine teslim edildi. Ancak 20 Mart 2023 tarihine ge...