Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Sürat Kargo ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Sürat Kargo Kargom Gelmiyor Neden.?

Mustafa 31 Ocak 01:35

Kargom Kocaeli Körfez Tütünçiftlik şubede getirmiyorlar arıyorum gelin alın diyorlar bu nasıl tir para kazanıyorsunuz hayır teslim etmeyecekseniz neden kabul ediyorsunuz insanlar mağdur oluyor. Kurye sinden içeride çalışanına kadar değişik tavırlar sergiliyorlar.

Mustafa31 Ocak 06:25
Sürat Kargo Kargom Gelmiyor Neden.?

İçeride telefon başındaki bayan personel ayın 30 u teslim görünürken kendiniz gelin alın diyor. Ben fabrikada çalışıyorum nasıl geleyim diyorum benim sipariş i iptal ediyor kendi tarafınca

Sürat Kargo Logo
Sürat Kargo31 Ocak 09:17
  • profile
1 Destekçi

9 saat önce

Sürat Kargo 10 Günde Şubeden Dağıtıma Çıkamadı

17.03.2023 'e Sürat Kargo gülsuyu şubesine ulaşmış bir kargo nasıl olur da 10 günde dağıtıma bile çıkarılamaz. Gönderi takip no: 72248051281261 teslimat takip no: 2427193221 gönderi için aradığımızda telefonla bile ulaşamıyoruz. Sürat Kargo ile gönderilecek hiçbir sipariş vermeyeceğim.

Sürat Kargo Sipariş Teslimatının Yapılmaması

23 Mart 2023 tarihinde Trendyol'dan 2 ürün aldım. Bu ürünlerin 1 tanesi Aras Kargo'da, diğeri ise Sürat Kargo'da. Hafta sonuna gelmesine rağmen siparişlerim elimde değil. Siparişlerimin durumu hakkında bilgimiz yok ve nerede oldukları da bilinmiyor. Bu nedenle derhal cihazlarıma teslim edilmesini is...

Sürat Kargo Çalışanı Daha Önce Gelen Kargo Yolu Bulamadı

Sürat Kargo çalışanı hatsızlığı az önce yaşadığım bir olay evde yokum evde birisi var dedim aşağı insin dedi müsait olmadığını söyledim hep bir müsaitsizlik aşağı inememe durumunuz var sizinde dedi daha sonra tekrar arayıp beni ben kapanan market var oradayım diye tarif veriyor bütün kargocuların bu...

Sürat Kargo, Kargo Teslim Etmeme Sorunu

24.04.2023 de Sürat Kargo bana mesaj atıp kargonuz dağıtıma çıktı diyor, işten izin alıp geliyorum kargom 2 gündür teslim edilmiyor ve hala dağıtımda gözüküyor. Ürünlerim bozulursa dava açacağım, şubeyi arıyorum telefonu yüzümüze kapatıyorlar. Gereken yapılsın şikayet edeceğim pazartesi.

Sürat Kargo Siparişim Teslim Edilmeden Teslim Edildi Yazıyor

Dolaptan bir ürün aldım. 1 gün içerisin Sürat Kargo ürün teslim edilmeden nasıl teslim edildi yazılır. Ürün gelmeden teslim edildi yazmış. Kargom nerede. Ve kime teslim edildi. Sürat Kargo ürün teslim edilmeden nasıl teslim edildi yazılır. Buna acil çözüm bulunmasını rica ediyorum

Sürat Kargo Siparişim Teslim Edilmeden Teslim Edildi Yazıyor