Sürat Kargo Kargom Dağıtıma Çıktığı Halde Elime Ulaşmıyor

30 Mayıs

Kargom 3 gündür Edirne'de kurye dağıtıma çıktı deniliyor fakat hala elime ulaşmadı. Aradığım zamanda kimse cevap vermiyor, savcılıktan çıkış izni alıp öyle mi teslim etmeyi düşünüyorsunuz. Anlamadım ki sizi bir daha tercih etmeyelim diye mi bu kadar uğraşıyorsunuz acaba

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 43 dk
Sürat Kargo Logo
06 Haziran 11:54

20 Mart

Fahiş ücreti, Edirne den Bursa ya küçücük bir USB bellek için benden 105 TL ücret alındı, bir daha Sürat Kargo mu tövbeler tövbesi, her şeyin bir ücreti muhakkak vardır,. Zaten 5 gündür dağıtıma çıkmış hâlâ elime ancak ulaşmış bu nasıl bir iş anlamadım gitti.

Sürat Kargo Kargomu Teslim Etmiyorlar

16 Aralık 2022

Sürat Kargo firması kargo edilen ürünleri getirmiyor arıyorlar şubeden alın diyorlar bir başka firma aynı ürünü getiriyor fakat Sürat Kargo'ya gelince getirmiyor adrese teslim aldığımız halde elimize ulaşmıyor çalışmaları müşteriye mağdur ediyor. ((Edirne Sürat Kargo tunca şubesi ) )

Sürat Kargo Yanlış Gelen Bulunamayan Kargo

21 Kasım 2022

37219112243136 numaralı kargo İzmir Üçyol şubeden alınıp bana teslim edilmek üzere sarnıç mikrodan dağıtıma çıkmış. Bana önce Kütahya Edirne en son Manisa etiketli daha sonrada üzerine isim yazılmış Manisa'ya gitmesi gereken bir kargo geldi. Ben kendi kargomu bulamıyorum bugün aradığım 5. Şube Üçyol...

Sürat Kargo Yanlış Gelen Bulunamayan Kargo

0 Yorum