Sürat Kargo Kargom Çok Gecikti Kimseye Ulaşamıyorum

19 Nisan

14316613613064 numaralı ürünümü 12 nisanda sipariş ettim aynı gün kargoya verdiler ertesi gün şehrime geldi. Antalya Lara Sürat Kargo Şubesi Yalnız bugün ayın 19u ve ürün hala bana teslim edilmedi. Arıyorum hat düşmüyor düşerse de açan yok. İşin kötüsü ürünü doğum günü hediyesi olarak almıştım ve doğum günü geçti

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 46 dk
Sürat Kargo Logo
19 Nisan 17:22

Sürat Kargo Burdur Kargom Nerede

2 gün önce

Sürat Kargo Burdur, telefonla ulaşmak mümkün değil, kaç gündür dağıtımda yazan 5910********31 numaralı kargom acil istekte bulunmama rağmen hala elime geçmedi. O kadar kolinin içinde bir küçük koliyi bırakıp kayboldular ne zaman dönüş yaparsınız acaba

Sürat Kargo Trendyol Siparişim Hala Gelmedi

3 gün önce

Merhaba, 23 Eylül tarihinde Trendyol'dan verdiğim siparişim 20019522172151 numaralı takip numarasıyla Surat Kargo'ya verildi. Ancak kargom hala Sancak Mikro şubesinde görünüyor. Gönderen İstanbul'da, alıcı İstanbul'da olmasına rağmen kargo hala ortada yok. Kargoya ulaşmak mümkün değil ve bu durum be...

Ankara Siteler Sürat Kargo Şubesinin Kaba Tutumu

3 gün önce

Ankara Siteler Sürat Kargo ile evden kargomun alınması için şube numarasını aradım. Evden kargo alımı seçeneği sunup sonrasında evden kurye alımınız yok diyerek kötü bir üslupla konuştular ve yardımcı olmadılar. Hizmet sunmadıkları için bu durumu bütün mercilere bildireceğim.

Ankara Siteler Sürat Kargo Şubesinin Kaba Tutumu

Sürat Kargo Teslimat Geciktir 8 Gündür

3 gün önce

Ben neden 8 gündür ücretini ödediğim, aciliyeti olan gönderimi teslim alamıyorum? Trendyol'dan siparişimi etmiştim ama kargonuz yola çıkmıştır hala 8 gündür gelmedi diyorum teslim geciktir çok bekledim takip numaralı kargonuzu 64133105112001 şikayet etmek için burada yazdım

0 Yorum

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır