Sürat Kargo Kargo Elden Teslim Edilmedi

Sürat Kargo Burdur şubesi çocuğumun doğum günü için gelen kargoyu kaybetti. Teslim almadığım halde teslim edildi şeklinde bildirdiler. Defalarca aramama rağmen kimse ilgilenmedi. Şubeye gittiğimde bir de bizi haksız çıkarmaya çalıştılar. İçerideki hanımefendi çocuğumu uyuttum sesini yükseltmeyin diy...
24412816122610 kodlu kargom için dağıtıcıya çıktı mesajını aldım, sistem üzerinden yapmış olduğum sorgulama ise sol kısımda sonra evde olmama rağmen teslim edilmedi ibaresi yer alıyor. Şube hiçbir zaman asla ve asla telefon açmıyor alıyor konu ile alakalı aksiyon istiyorum teşekkürler.
Trendyol'da kendileri ile çalışıyorum. Kargolarım kırık müşterilere gidiyor. Ayrıca Denizköşkler şubesi müşteri dükkan olması ve hep açık olmasına rağmen gitmemiş ve ürünü teslim etmemiştir. Telefonla falan ulaşmak mümkün değil. Kargo dağıtıma çıkıp neden teslim olmuyor? Problem nedir bir sonuç alam...
İbrahimli Sürat Kargo çalışanları Hepsiburada satıcısı olarak yolladığım gönderiyi açıp içinden ürünü alıp müşteriye boş kutu teslim etmişlerdir Sürat Kargo ve acentesine bu davranış hiç yakışmadı acilen konunun ivedilikle incelenmesini diliyorum konu incelensin dönüş yapılsın
Sürat Kargo aylardır hiçbir kargomu getirmiyor onlarca kargom iade döndü. 2 gün önce yine bir siparişim oldu ve Sürat Kargo ile gönderilmiş yine teslim edilemedi yazıyor birkaç güne iade döner zaten. Verdiğiniz hizmet için teşekkür ederim Sürat Kargo.
Zile basıldı açtım kargo dediler, ondan sonra ses yok binanın içerisine bırakıp gitmişler, asansör olmasına rağmen 3 aylık bebeğimi bırakıp binanın içerisinde kargo aradım sağ olun çok teşekkürler, bir de kargo parası ödüyoruz aldığımız ürünlere gerçekten hakını veriyorsunuz
Sipariş verdiğim ürünü elden teslim almadım, binanın içerisine bırakılıp gidilmiş 3 aylık bebeğimi bırakıp binanın içerisinde kargo aratığınız için teşekkürler, bir de kargo parası ödüyoruz ne için acaba, yaptığınız işi hakıyla yapmayacaksanız, yapmayın bizleride mağdur etmeyin