Sürat Kargo ile ilgili
  •   Çözüldü

Sürat Kargo Kargo Dağıtıcısı Üslubu

Özlem
Özlem 20 Mart 15:02

Sürat Kargo Mustafakemalpaşa şubesi dağıtıcısı. O nasıl bir üsluptur? Terbiyesizliktir. Aldığım kisi adresimi yanlış yazmış. Mahalleme kadar gitmişsin. Benimle ilgili bir problem değil diyorum tersleyerek adres hatalı, gel şubeden al diye çemkirip yüzüme telefon kapatıyorsunuz. Bu kadar müşteri memnuniyetini umursamamak. Pes!

Sürat Kargo Logo
Sürat Kargo20 Mart 15:12

4 gün önce

Sürat Kargo Saraycık Mikro Şube Kargomu Başka Eve Teslim Etmiş

Saraycık mikro Sürat Kargo, parasını ödediğim kargomu başka eve teslim etmiş, geri getirmiyor. Bir aydır her aradığımda getireceğiz deyip oyalıyorlar. Şimdi de telefonlara bakmıyorlar. Siparişi vereli toplam 2 aya yaklaştı. Kendi hatalarını düzeltme çabasına gitmiyorlar. Daha önceden başka bir şubem...

Sürat Kargo 1 Haftadır Kargom Bana Ulaşmadı

1 haftadır kargom bana ulaşmadı ama teslim alınmış görünüyor. Telefonlar açılmıyor. Muhatap bulamıyoruz. Yazıklar olsun size bir daha sizinle çalışan firmalardan alışveriş yapmıyorum yaptırmıyorum bu ne biçim iş ahlakı bu ne sorumsuzluk yazıklar olsun :(

Sürat Kargo Deprem Bölgesi Kargo 6 Gündür Teslimat Şubede

Hatay arsuz deprem bölgesindeyim dolap uygulaması üzerinden bir sipariş verdim. Siparişim Hatay'a geldi ancak 6 gündür teslimat şubede bekletiliyor, hâlâ dağıtıma çıkartılmadı. Lütfen yardımcı olun, iyi çalışmalar dilerim. Ekran görüntülerini ekte gönderiyorum.

Sürat Kargo Payas Şubesi Telefon Açılmaması

Hatay İskenderun depremden dolayı şubeniz yok payas şubesi ilgileniyormuş. Kargom orada ve arıyorum hiçbir şekilde ulaşamıyorum o zaman neden bu telefon numaranız var? Gerçekten çok sinir oldum kargom geri giderse bunu bana kim çözecek? Telefonda açılmıyor?

Sürat Kargo Mağduriyeti Yaşadık Eksik Ürün Gitti

Sürat Kargo'dan Hatay'a kargo gönderdik. Kargo paketimiz yolda patlamış. Ürün kaybı yaşadık. Fatura ile dilekçede bulunduk, fakat sonuç vermedi. Hala mağduruz ve bekliyoruz. Şirketten yazı gelmediğini söylüyorlar. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.