Sürat Kargo Hayati Önem Taşıyan Kargonun 1 Haftayı Aşkın Süredir Havada Kalması
Aktarma merkezleri ile de görüşülmesine rağmen maalesef çözüme kavuşturamadık.

Sürat Kargo gibi köklü bir firmanın tarafıma süreç ile ilgili Herhangi bir bilgi vermemesini kınıyor, benim için hayati önem taşıyan kargonun nerede olduğunun bilinmemesini kınıyor, ivedilikle gereğinin yapılmasını, kamera kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.
*******3618 gönderi numaralı tarafımız adına ciddi ödem taşıyan kargo, 19/12 tarihinde Sürat Kargo gülsuyu şubesine teslim edildi. Kargonun en son hareketi 20/12 tarihinde Ankara aktarma da araçtan indirildi olarak gözüküyor ama kargonun 1 hafta içinde herhangi bir hareketi yok. Gülsuyu şube, Ankara şube, müşteri hizmetleri ve genel merkez olmak üzere her yeri defalarca kez arayarak gerekse yüz yüze mağduriyetimizi bildirdik. 1 haftayı aşkın süredir yardımcı olunmadığı gibi ben arayıp sorana kadar da kargonun akıbetiyle ilgili tarafımıza veya alıcıya da hiçbir bilgi verilmedi. Kargoyu ben gelip alayım dediğimde de olumsuz yanıt aldım. Ne kadar ilgisiz, alakasız çözümden uzak bir duruş sergilediğinizi görmüş olduk. Bu sizin kendinize, işinize ve müşteriye olan saygınızı net bir şekilde ortaya koyuyor. Sorunun ivedilikle çözülmesini istiyoruz.