Sürat Kargo Geç Teslimat Ve Yanlış Güzergah

04 Mayıs

02.05.2023 tarihinde verdiğim sipariş 10915192121332 numaralı kargom Sürat Kargo aracılığıyla Denizli'den Millet Acentesine gelmesi gerekiyordu, ancak Maltepe aktarmada yanlışlıkla İkitelli'ye gitti. 04.05.2023 sabah 05 gibi tekrar Maltepe aktarmada gözüküyor, ama hala Millet Acentesine varmış değil. Lütfen konuyla ilgilenir misiniz?

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 45 dk
Sürat Kargo Logo
04 Mayıs 08:56

2 gün önce

Sürat Kargo süründürmeye devam ediyor. A101 'den sipariş verdiğim iki adet çok amaçlı dolap 9.9.2023 tarihinde Sürat Kargo'ya verildi. Takip içeriğinde 12 sinde teslim edileceği görünüyordu. Kargom Denizli aktarma takıldı kaldı. Keyif yapıyor sanırım. Süründüren kargo!

Sürat Kargo Klasikleri Devam Ediyor

2 gün önce

Ve yine Sürat Kargo. Sizden yıldığım için şikayetimi kısa tutacağım nasıl olsa çözüm sunmayacaksınız. Denizli aktarma merkezinde ürünüm 9 gündür bekliyor. Sipariş verdiğim firmadan yeni ürün alıyorum ediyorum sizden umut olmadığı için. Müşteri memnuniyetiniz her zaman ki gibi ön planda!

Sürat Kargo İle Mobilya Siparişimde Sorun Yaşıyorum

1 hafta önce

Sürat Kargo ile maalesef gönderilen, A101'den mobilya sipariş verdim. Ürün daha bana ulaşamadan Esenyurt aktarmada olduğu söylenilen ürünüm paramparça olmuştu ve kırılmıştı. Ürünü kabul etmeden iade ettim. 16 Eylül tarihinden beri Denizli aktarma kargo araca yüklendi diyor ama herhangi bir hareket y...

1 Yorum

14.04 tarihinden beri Esenyurt aktarmada bana hala kayıp diyemedikleri için dolap uygulamasından paramı alamıyorum. Hiç uğraşma ulaşmazlar sana da. Şimdiden kayıp tazmin süresi başlatmaya bak ona bile 40 gün sürer diyorlar

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı