Sürat Kargo ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Firması Ve Şubelerinin Kendi Hataları Yok Gibi Davranması.

Ömer 24 Ekim 2022 17:35

Sürat Kargo firmasi kendi hataları yüzünden bizi mağdur edip bir de suç bastırıp üste çıkma cabası oscarlık bir performans cidden. Cumartesi günü Konya'dan Aksaray ilene aracım için parça sipariş ettim pazartesi elimde olması gereken parça. Aksaray ilinde aralarında en fazla 1 km bulunan iki şube arasında Sürat Kargo çalışanları tarafından yanlış gönderilmiş Ben kargo gelmeyip aracımında 4 gündür yerimin önünde yatmasından dolayı ve aksam Aksaray'dan Ankara'ya hacettepe hastanesine babamın kalp pili kontrolü gerektiği için bu iki şubeyi de aradım. Aksaray ihlara şubesi? Aksaray kılıçarslan şubesi? İhlara şubesi kılıçarslan şubesine yönlendirdi kılıçarslan şubesi de hala sakinliğimi korumaya çalışırken ihlara şubesi telefonu açan kadın çalışan parçayı alamayacağımı söyledi. Bende gayri ihtiyari sinir ve anin gerilimi ile ne demek alamam hanımefendi diyerek sesimi yükselttim sonrada bana bağıramazsın diye bana bağırıp iletisim koptu. Ben tekrar kılıçarslan şubesini arayıp durumu ve yaşananı anlattım oradaki çalışan abi ısrar et verirler dedi tekrar aradım araca yükledik veremeyiz yarin gelecek dedi. Sonra tabi kurumsal 0850 202 02 02 numaralı Sürat Kargo yu arayarak durumu çalışana anlattım o parça lazım olduğunu ne için gerektiğini ama çözüm için buradayız diye telefonu açan kisi hiçbir çözüm önerisinde bulunamayıp aynen yarini bekleyeceğimi falan filan iste aktarmaya çalıştı. Simdi can alici nokta su benim arabam parça bekliyor is yeri önünde yatıyor kaç gündür bu 1 Aksam Ankara'ya gitmek için araç kiralamak lazım bu iki Simdi bu ekonomik sikinti yaşadığım günlerde Sürat Kargo ve çalışanların yaptığı hata yüzünden cebimde olmayan paradan kredi kartlarına araç kiralamak için 1500 2000 TL vereceğim Sürat Kargo bu yapılan hatasından sonra beni mağdur ve bu hale sokmanın parasını ödeyecekmi. İhlara şubede çalışan o telefonu açıp kendisinin orada çalışabilmesi için ben ve benim gibi insanların alıp gönderdiği kargo ücretleriyle evine ekmek götüren o kisinin helal kazanç sağladığını düşünmesini insanlığa bağlamıyorum. Sürat Kargo benim için bitmiştir ailem çevrem esim dostumun da bu şirketi kullanmaması için elimden geleni yapıp sosyal mecrada herkese anlatıp denize düşmedikçe kullanmamasını sağlayacağım beni m zor ve müşkül durumumun 1000 beterini yasamak beni mağdur eden firma ve yetkililerinden çıksın istiyorum...

Sürat Kargo Logo
Sürat Kargo24 Ekim 2022 17:49
Ömer25 Ekim 2022 02:59

Öncelikle beni mağdur ettiğiniz ve cebimden birgünlük araç için 750 TL çıkmasını sağlayıp iki ayağımı bir pabuca sokmaya çalıştırdığınız için damdan düşmeden otomatik yanıtla cevap verdiğiniz için teessüf ederim #süratliyiz yerine #hata bizde değil bizi seçen sizlerde yazsanız daha makbule geçer iyi geceler.

Ömer26 Ekim 2022 16:24

Evet Sürat Kargo firması aynen pardon filmi gibi sizi mağdur ettik ve size masraf ettirdik kusura bakmayın dedi böyle firmadan böyle bir cevap bekliyordum da bir ihtimal vicdanları vardır diye maalesef oda ölmüş #suratkargoboykot

Ömer28 Ekim 2022 22:37

Sayın arkadaşlar bence bu ve bunun gibi bizi zor duruma sokan ve çözüm üretmeyip mağdur eden firmaları her yerde boykot edelim ben Instagram TikTok Twitter vb... Tüm platformlarda #suratkargoboykot #suratkargoprotesto konuları açacağım destek verenlere şimdiden teşekkürler

Sürat Kargo Gelmek Bilmeyen Kargo

Yaklaşık bir haftadır kargom ortada yok. Ne yaptıkları belli değil, telefonlarına bile yanıt vermiyorlar. Lütfen bir çözüm bulun, aksi takdirde yasal yollara başvuracağım. Bir haftadır bu kargo nerede kim bilir, başına ne geldi. Sorumsuzlukları bu kadarı ayıptır, günahtır.

Sürat Kargo Gelmek Bilmeyen Kargo

Sürat Kargo'nun Sorumsuzluğu Ve Ulaşılamaması

2 ya da 3. Kargom bu şekilde geciken Sürat Kargo'dan gelen tüm kargolarım en az 5 gün Konyaaltı şubede bekletiliyor. Dağıtıma çıkmıyor aradığım zaman telefonlara cevap verilmiyor. Gittiğim zaman sistem kapalı yeni sisteme geçtik vs denilerek kargomu elden de vermiyorlar. Genel merkezi de aradığım za...

• profile
1 Destekçi

Sürat Kargo Kutu Boş Çıktı

Kargo geldi. İçi boş çıktı, parfümü almışlar içinden şikayetçiyim. Kocaeli İzmit Köşklü Sürat Kargo'dan şikayetçiyim. Onlara ben tazminat davası açacağım, kimle uğraştıklarını bilsinler. Şimdi hem parfümü alacağım hem de paramı alacağım. Böyle olmaz ya, lütfen düzgün yapın işinizi.

1 ay önce

Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Kargo

İstanbul'dan gelecek olan kargomun tahmini teslim süresi 05.05.2023 olmasına rağmen 09.05.2023 oldu hala kargom gelmedi üstelik ne Ankara/Eryaman şubesine ne de çağrı merkezine hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Telefonlara cevap verilmiyor. Konu ile ilgili bilgilendirilmek istiyorum. Kargom nerede?

Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Kargo