Sürat Kargo Esenyurt Mikro Dağıtım Sorunu

Hala iletişim için aramadılar kargomu dağıtıma çıksın istiyorum yürüyerek 1 saat olmasa gidip alırım herhalde ne biçim firmasınız ya
Sürat Kargo'ymuş bir parça kargo İstanbul'dan Yalova'ya 11 gündür gelmemiş. Her gün kargonuz dağıtıma çıkmıştır diyorlar ama nasıl bir anlayış demek ki? Keyfi muamele mi yapıyorsunuz? İletişim numaranızda kimse cevap vermiyor.
Sürat Kargo Bereç şubesi 23.05.2023 tarihinden beri dağıtım şubesinde olan kargomu getirmiyor. Telefonlarınıda açmıyor. Nasıl ulaşabilirim bilmiyorum. Teslimat Numarası: 2580771612 tarih durum 23.05.2023 08:13 Salı Gönderi dağıtım şubesinde 23.05.2023 01:42 Salı Gönderi hat aracına yüklendi 22.05...
Dolap uygulaması üzerinden ürün aldım. Sürat Kargo ile gönderildi. Ürün elime geçmedi ama sistemde bugün teslim edildi yazıyor. Müşteri hizmetlerini v...
Sürat Kargo Esenyurt mikro şubeye kargomuz için ulaşamıyoruz. Verdikleri telefon numarasını 100 defa aramamıza rağmen insanlar mağdur ediliyor bu şubenin hemen yaptırım altına alınması ve insanların mağduriyetinin giderilmesi lazım böyle bir saçmalık olamaz
Çalışan elemanların konuşma üslubu ve kargomu bina girişine atıp gitmeleri takip numaram 16795173072351 takip numaram çalışanların uyarılması ve gereğinin yapılmasını istiyorum. Artık benim için Sürat Kargo bitmiştir ve kimseye de önerme kargo bile artık göndermem.
14923525521320 takip numaralı kargom Esenyurt mikro şubesine gidip koyiçi'ne gittikten sonra dağıtıma çıkarılmayıp tekrar Esenyurt mikro'ya döndü. Müşteri hizmetlerini aradığımda oradan dağıtıma çıkacak dendi ama yine dağıtıma çıkmadı. Bugün tekrar aradım müşteri hizmetlerini kontrolde dediğim doğru çıktı dağıtım için form açtı artık kargomun gelmesini istiyorum. 07/03 den beri Sürat Kargo'da İstanbul içi gönderim olmasına rağmen kaç gündür elime gelmiyor. Sorunumun çözülmesini istiyorum yeter artık.
Dolap üzerinden aldığım ürünüm 20 Nisan 2023 tarihinde kargoya verildi bayramdan sonra teslimat şubesine gelmesine rağmen 1 kez dağıtıma çıkarılmadı, Esenyurt mikro ve Köyiçi arasında gidip geldi asla dağıtım olmadı bugün 2 Mayıs 2023 hala daha hangi şubede olduğu belli değil müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum şubeyi aradığımda telefonları açmıyorlar eğer kargom kaybolduysa para iadesi istiyorum
14923525521320 takip numaralı kargom ayin 07/03 tarihinde İstanbul içinden kargoya verilmesien rağmen hala İstanbul içine gelmedi Esenyurt mikrodan koyicine getirdiler ama geri Esenyurt mikroya götürdüler dağıtıma çıkmadan müşteri hizmetleri oradan dağıtıma çıkacak dedi ama oradan da çıkmadı artık sorunumun çözülmesini istiyorum yeter artık