Sürat Kargo Sincan Şubesi bizi perişan ediyor. Biri 13, diğeri 10 kilo olmak üzere 2 mama siparişi verdim. 11620520911063 kargo takip numaram. Göndericim salı günü ürünleri kargoya vermiş, çarşamba yola çıkmış. Dün (14 Nisan) cuma, saat 10:29:13'de Sürat Kargo Sincan Şubesi'ne ulaşmış. Bugün (15 Nisan) cumartesi, kargonun durumu hakkında bilgi almak ve en azından takip numarası öğrenmek için göndericim ile iletişim kurdum. Kendisi kargo takip numarası verdi.
Ancak Sürat Kargo'nun müşteri hizmetlerinin bilgi vermek yerine telefonu yüzüne kapattığını ifade etti. Bunun üzerine Sürat Kargo'nun Sincan Şubesi'ne telefon açtım. Eleman eksiği olduğu için kargoyu teslim edemeyeceklerini söylediler. Öncelikle ben aramadan bana ya da göndericime herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Aylar öncesinde bir kedi kumu siparişimde de eleman eksik denerek kargomu geç teslim etmişlerdi.
Ben 64 yaşında bir kadınım, arabam yok, gidip 23 kilo mamayı teslim almamı bekliyorlar. Hem göndericim hem ben arka arkaya aradıktan sonra kargo dağıtıma çıktı mesajı geldi. Kısa bir süre sonra göndericime ulaşamadık, alıcı telefonuna ulaşamadık diye bilgi verilmiş. Dış kapı ve apartman zili bozuk.
Bunu özellikle adrese not olarak eklettim, telefon numaramı ekledim. Telefonu da hiçbir şekilde meşgul etmedim ki mamalar teslim edilsin. Ben kendim alabilecek olsam bir kargo şubesinde teslim bölümü açtırırdım. Sürat Kargo ve Sürat Kargo Sincan Şubesi'nin iş yapmaya, çalışmaya isteği yok, sadece işimizi zorlaştırıyorlar.
0 Yorum