Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Sürat Kargo ile ilgili

Esinnur sonuçtan çok memnun

Esinnur
Esinnur 09 Şubat 16:16
Esinnur'un Teşekkür Mesajı
“Geçte olsa çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederim”
Sürat Kargo Arnavutköy Şubesi Sorunu

Arnavutköy şubesinde olan kargom 02.01.2023 Perşembe gününden beri 4 kez dağıtıma çıktı diye mesaj geliyor ve gelen giden yok. Arıyorum ve bana deniyor ki gelmiş kurye o yüzden şubeye geri dönüyor hanım efendiye gelmediğini beklediğimi söylüyorum ve yapabileceğim bir şey yok diyor.

Gelen giden olmadığı halde gelip şuben alır mısınız diyorlar. Zaten kargo şirketine gelmesini isteseydim evde kargoyu beklemezdim. Biz bu siparişleri verirken ücretini ödeyip veriyoruz. Bunun karşılığında iyi bir hizmet bekliyoruz. Lütfen kargom bana ulaşsın.

Sürat Kargo Logo
Sürat Kargo09 Şubat 16:28
Esinnur
Esinnur11 Şubat 15:27

Geçte olsa çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederim

2 hafta önce

Sürat Kargo Kaybettiği Kargomun Ücretini Ödemedi

Sürat Kargo kaybettiği kargomun ücretini ödemedi her seferinde yatırılacağı söylendi fakat fiyasko çıktı buradan da yazdım evrak ta verdim yalan konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar kaç ay geçti bu nasıl kargo şirketi asla güvenli değil hakkımı helal etmiyorum

2 hafta önce

Sürat Kargo Kargom Nerede Kaldı

Almıyorsan geri göndereceğim, bekleyemem işim var tarzı konuşmalarda bulundu. Kendisine tüm kargo şirketlerinin buna uyduğunu belirtmeme rağmen anlamak merhaba efendim kargom neden gelmedi3 gündür hep Ankara'da neden artık gelmedi yeter acil bir şey diyor gönderin artık

3 hafta önce

Sürat Kargo 7 Gündür Kargoyu Getirmiyor , Kargom Şubeleri Arasında

01.03.2023 'te N11 sitesi üzerinden kamera tripod siparişi verdim. Sipariş verildikten 1 saat sonra kargonuz Sürat Kargo'ya verildi diye takip numarası ve mesajı geldi, fakat ayın 6'sı oldu kargo yok iletişim numarasından arayarak irtibat sağladım konuşmayı aynen yazıyorum eksiksiz bir şekilde : kar...

24 Aralık 2022

Sürat Kargo Kargo Şirketi Teslim Sorunu

Acil ulaşmam gereken kargom hakkında 2 sefer şubeyi aramama rağmen kargomu geri götürmüşler ne arama ne mesaj hiçbir şey yok üstelik bugün cumartesi yarım gün çalışıyorlar. Şubeden ben alayım diyorum henüz gelmedi diyorlar ne zaman geleceği belli bile değil nasıl bir firma anlam veremiyorum

15 Aralık 2022

Sürat Kargo  Zamanında Gelmedi

Sözde saat bugün 11.30 da dağıtıma çıkan kargom saat akşam 19.23 oldu hala gelmedi akşama kadar evde beklettiler yazıklar olsun böyle kargo şirketleri. Hiç olmasın böyle şirketler arıyoruz efendim bugün gelir diyorlar saat kaç olmuş hala gelen giden yok.