06 Haziran

13015302155039 takip numaralı Sürat Kargo'ya ait kargo 4 gündür Adana aktarma yerinde görünüyor ve varış yeri olan Payas şubesine ulaşmadığı görünüyor. Durum hakkında bilgi almak için Payas şubesini aradığımda telefonlara cevap alamıyorum. 01.06.2023 tarihinde kargoya kargomun adresime ulaştırılmasını istiyorum.

Sürat Kargo Logo
14 Haziran 10:30
Birkan
14 Haziran 14:25

Telefonum hep açık aynı numara ile iletişim sağlayabilirsiniz. Payas şubenizle iletişim sağlanamıyor ne zaman arasam cevap alamıyorum.

Sürat Kargo Teslimat Tarihi Geçmesine Rağmen Gelmedi

28 Eylül 2022

Sürat Kargo 26 Eylül teslimat tarihli kargomu hala dağıtıma çıkarmadı. Önce Esenyurt aktarmada bekledi şimdi de teslimat şubesinde bekletiliyor. Beykent şube asla telefonlara bakmıyor. 0850 li müşteri hizmetleri talebinizi ilettik diyor ama hala kargo bekliyorum. 3 gün oldu yatak aldım koltukta yatı...

Sürat Kargo Aktarmada Kalan Kargo

4 saat önce

Sürat Kargo Esenyurt Aktarmada 20 sinden beri kargom indirildi olarak gözüküyor ama hala bir avcılara gönderilmedi. Bir dosya göndermek bu kadar zor olmamalı. Lütfen ilgililerce kargomun aktarmadan (artık orası neresiyse ) alınıp Avcılar kargoya gönderilmesini talep etmekteyim

Sürat Kargo Kayıp Kargo Açılmayan Telefonlar

1 gün önce

Sürat Kargo'ya 14 Eylül'de verdiğim kargom hala alıcısına ulaşmamış. Kargonun nerede olduğu belli değil. Biri aktarmada diyor, siteye bakıyorsun yolda diyor, merkezi arıyorsun ayrı bir şey söylüyor... Şubelerin telefonlara bakmaması ayrı bir dert. Benim kargom nerede?

0 Yorum

Sürat Kargo Şikayetvar üye markasıdır